zauvijek zdrava i fit

Ovo je izuzetno važno ako nikad nisi vježbala!

15 minuta dnevno do vitke linije

Zašto je redovito vježbanje važno?

Jeste li znali da vam redovita tjelovježba podiže razinu energije, smanjuje stres i podiže raspoloženje?

Sigurno ste već bezbroj puta čuli kako je redovito bavljenje tjelesnom aktivnosti dobro za zdravlje. Redovito vježbanje pomaže vam da se dobro osjećate, da ste zadovoljni sobom, da imate pregršt energije i da bolje spavate. Sve to su važne komponente za postizanje cjelokupnog zdravlja.

Redovito bavljenje tjelesnom aktivnosti utječe na dobro zdravlje cijelog tijela, kako na mentalno tako i na fizičko zdravlje.

Tijelo će nam biti zahvalno na redovitom bavljenju tjelesnom aktivnosti jer ono utječe na bolji izgled mišićne mase, manje potkožnih masnih naslaga i općenito vitak stas. Osim toga, održavanje fit forme postaje sve važnije za naše zdravlje. Jer redovito vježbanje utječe na razvoj i veću gustoću koštane mase. Što je koštana masa gušća, to je manje sklona lomovima što je vrlo važno za žene.

Bavljenje tjelesnom aktivnošću je dobro dok god je redovito, pri tome se ne morate baviti sportom, dovoljno odvježbati 10-15 minuta na dan koristeći lagane kardio vježbe.

Obavezno pročitaj ako ne voliš vježbati!

ŽELIŠ U ŽIVOT UVESTI POZITIVNE PROMJENE A NE VOLIŠ VJEŽBATI NITI ŽELIŠ PROVESTI SATE U TERETANI?

Većini žena glavni je motiv za vježbanje dovesti tijelo u dobru formu i lijepo izgledati. Međutim, rijetko koja žena, pogotovo majka ima luksuz da može odvojiti sat vremena dnevno kako bi otišla na trening. Tu situaciju još dodatno komplicira činjenica da ne volite vježbati i namrštite se na svaku pomisao na vježbanje.

Ako u svoj život želite uvesti pozitivne promjene jer se želite osjećati razgibano i poletno i brzo biti gotove s treningom imam nešto posebno za vas!

Upravo za vas kreirala sam poseban program “Zauvijek zdrava i fit” kojim ćete bez previše vremena, u samo 10 minuta dnevno odraditi zabavan trening, bez dizanja teških utega i bez previše skakanja dovesti svoje tijelo u fit formu. Ovim programom uvesti ćete nove, zdrave navike u svoj život za samo djelić vašeg vremena.

Jer, postizanje fit forme znači biti zadovoljan sobom, svojim izgledom i stresom te u konačnici biti zadovoljan svojim životom.

Ovo je velika stvar za sve koji su prešli 40tu godinu života!

zauvijek zdrava i fit

ŠTO ĆETE DOBITI AKO SE PRIJAVITE U OVAJ PROGRAM?

 • interaktivni priručnik na 35 stranica savjeta i trikova kako postići top formu
 • savjete kako planirati/postići svoj uspjeh
 • 8 kratkih i zabavnih treninga od samo 10 minuta (15 sa zagrijavanjem i istezanjem)
 • smjernice o prehrani koje vam ostaju zauvijek (uključujući primjere zdravog tanjura i 4 primjera zdravog dnevnog jelovnika)

No, pored svega ovoga dobiti ćete puno puno više

Program “Zauvijek zdrava i fit” s kratkim 10minutnim treninzima pomoći će vam da postanete zdrava, aktivna i snažna,  te da mentalno savršeno funkcionirate tijekom cijelog dana. Uz treninge dobiti ćete i smjernice za prehranu kojima ćete naučiti kako se hraniti za održanje top forme. To znanje ostati će vam zauvijek!

Ovaj program vam pomaže da kreirate i ustabilite zdrave navike življenja, počnete s redovitom tjelovježbom (bez trošenja previše vremena) i biranjem zdravi(ji)h namirnica, brinete o svom tijelu (u zdravom tijelu zdravi duh), živjeti život bez bolova, dobro spavati i imati dovoljno energije…ukratko: biti u TOP
formi.

Svaki tjedan će biti zanimljiviji i bolji od prethodnog jer ćete, kako dani budu prolazili, osjetno primjećivati fantastične rezultate i osjećati se sve bolje i bolje, a motivacije vam neće nedostajati jer se ničega nećete odricati.

KOME JE NAMIJENJEN OVAJ PROGRAM?

 • ženama koje ne vole vježbati,
 • ženama koje nemaju vremena za vježbanje,
 • ženama koje žele vježbati u sigurnosti vlastitog doma,
 • ženama koje bi se željele riješiti masnih naslaga,
 • ženama koje bi željele povratiti samopouzdanje i zadovoljstvo svojim izgledom,
 • početnicama

Za program vam ne trebaju posebni rekviziti.

Što kažu budifitmame?

Osjećam zadovoljstvo kad mi netko koga dugo nisam vidjela kaže da izgledam fit!

B.P., 55 god.

Redovitim vježbanjem i pravilnom prehranom moje tijelo se preoblikovalo i učvrstilo, smanjila sam tjelesnu težinu, ali meni ono najvažnije je, osjećam se odlično, smanjile su mi se glavobolje, trnjenje ruku, bolovi u vratnoj kralježnici, puno sam zadovoljnija sobom i imam puno više energije.

A.A., 39 god.

Treninzi su odlični, kratki i taman uhvatim vremena za sebe. A poslije treninga toliko sam ponosna na sebe… Sunčana je uvijek tu kad nešto trebamo, uvijek za nas… javi se, hvali, prihvaća kritike i gura dalje… To je predivno putovanje na kojem upoznajem novu sebe!!!

A.Ž.N., 36 god.

Vaga pokazuje brojku koju već dugo nisam vidjela.

S.C., 45 god

Lagano mršavim i osjećam se odlično. Hvala Sunčana!

M.B.K., 45 god

Tako je dobar osjećaj staviti majicu u hlače.

I.DŽ., 46 god

Zauvijek zdrava i fit program osmislila je i vodi Sunčana Seletković, trenerica fitnesa specijalizirana za rad sa ženama.

Razumijevajući izazove modernih žena koje su istovremeno i zaposlene mame Sunčana je kreirala koncept vježbanja od kuće u samo 15 minuta.

Uz treninge koji su kratki i učinkoviti, Sunčana daje podršku u smislu jelovnika zdrave prehrane s dostupnim namirnicama i jednostavnim načinom pripreme, bez trošenja puno vremena na kuhanje.

Uvjeti korištenja programa

Program dolazi u obliku interaktivnog priručnika i šalje se na mail po primitku uplate od 249 kn (33,05 eur)

Trajanje programa

 • beskonačno

Cijena programa

 • 249 kn (33,05 eur)

Način plaćanja

 • uplatom putem Internet bankarstva ili općom uplatnicom; detalji o plaćanju šalju se na mail adresu koju ste upisali u prijavi

Ako želiš biti zauvijek zdrava i fit prijavi se ovdje!