Imaš li 30 minuta dnevno?

Jesi li ikada sanjala o tome da plažom koračaš samouvjereno i sa osmjehom na licu? Ovdje tvoji snovi postaju stvarnost! Sa Budifitmama SUMMER BELLY programom možeš ostvariti svoje snove u samo 30 minuta dnevno! Postani zdrava i zadovoljna žena kakvom to zaslužuješ biti. Prijavi se i nokautiraj te masne naslage na trbuhu i stuku!

 

Ako se nalaziš na ovoj stranici onda si sigurno zainteresirana za vježbanje sa mnom i za nove promjene u svome životu. BUDIFITMAMA SUMMER BELLY je program koji će ti pomoći da ukloniš neželjene masne naslage na području svog trbuha i struka u samo nekoliko tjedana. Vježbe su osmišljenje da se rade bez dodatnih utega ili rekvizita, a prednost je ta da ih možeš izvoditi u udobnosti svoga doma. Treninge ćemo početi s jednostavnijim vježbama i kako ćemo napredovati kroz tjedne tako ćemo i pojačavati intenzitet vježbanja. No, ne boj se, sve ćeš vježbe moći odraditi!

Nemoj se brinuti da ćeš morati svaki dan odvajati po nekoliko sati za vježbanje jer rezultate ćemo zajedno postići s vježbanjem 4 puta tjedno po 30 minuta. Vježbe su koncipirane na način da će ti ubrzati metabolizam te će tvoje tijelo sagorijevati masti i do 48h nakon treninga. Program za ravan trbuh do ljeta može biti tvoj za 399,00 kn! Trajanje programa: 8 TJEDANA

Nadam se da ćeš nam se pridružiti!

 

  • Kratki treninzi

  • Brzi rezultati

  • Potpora i motivacija

  • Kompletan jelovnik

  • NEMA dodatnih rekvizita

  • vježbanje iz vlastitog doma

Što ćeš dobiti?

Ako se pridružiš našem timu dobivaš plan trening za vježbanje kod kuće, plan prehrane te tablicu za vođenje svojeg napretka tijekom programa.

Što kada zagusti?

Ako se nađeš u teškim trenutcima i misliš da ne možeš dalje, ne brini, nećeš biti sama! Kupnjom ovog programa dobivaš članstvo u privatnoj FB grupi u kojoj se nalaze sve žene sa istim ciljem prema zdravom i aktivnom životu. U grupi se također nalazi naša nutricionistica koja će ti dati razne savjete, trikove i recepte za provođenje programa.

Grupa funkcionira na način da smo si svi međusobna potpora i motivacija, zajedno dijelimo svoje rezultate, napretke, ali i probleme. Jednom tjednom javit ću ti se putem live videa da vidim kako se snalaziš, da odgovorim na bilo koje tvoje pitanje i da ti pomognem sa možda izgubljenom motivacijom, a ukoliko imaš potrebu popričati sa mnom bilo koji drugi dan možeš me slobodno nazvati putem skype-a ili putem mobitela.

Što ćeš jesti?

Program ćemo započeti s trodnevnim detoxom, što znači da ćemo se zajedno riješiti nakupljenih toksina u našem tijelu koje smo nakupile nakon ovih uskršnjih praznika kako bi nam sagorijevanje masnih naslaga bilo puno učinkovitije. Na početku svakog mjeseca dobiti ćeš 7-dnevni jelovnik ovisno o tvojim energetskim potrebama s jednostavnim i ukusnim jelovnicima koje možeš pripremati za cijelu obitelj. Jest ćemo puno povrća, voća, žitarica i ostalih nutritivno vrijednih namirnica. Nemoj se brinuti da ćeš biti na dijeti jer hrane ti neće manjkati.

Zašto sam osmislila ovaj program?

Svi znamo da kada su uskršnji blagdani u pitanju zadnje što nam je na pameti je jesti zdravo i umjereno, a kada oni završe odbrojavamo koliko još imamo vremena do ljeta. Iz tog razloga osmislila sam program BUDIFITMAMA SUMMER BELLY koji će te pripremiti za ljeto i ukloniti sve tragove uskršnjeg prejedanja. Trajanje programa je 8 tjedana i to je dovoljno i se pripremimo za svoje kupaće kostime i da samouvjereno prošećemo plažom sa smješkom na licu znajući da smo to zaslužile.

Imaš problem s težinom? Načinom prehrane? Nezadovoljna si sama sobom? Onda si na pravom mjestu!

Sve smo se mi našle u situaciji kada smo na plaži okretale glavu, sramile se, radije nosile jednodjelne badiće nego bikini ili se kupale u kratkim hlačicama. Sada je došlo vrijeme da to zajedno promijenimo i da se ove godine osjećamo ugodno u svom tijelu. Nakon što zajedno završimo BUDIFITMAMA SUMMER BELLY program nećeš više tražiti mjesto gdje nema puno ljudi niti skrivati svoj trbuh iza širokih majica. Vrijeme je za promjene!

Zamisli da za cijenu jedne kave dnevno možeš napraviti nešto korisno za sebe i svoje tijelo!

Nemoj se više ustručavati nego se pridruži Budifitmama timu i zasjaj ovo ljeto!

Program za ravan trbuh do ljeta može biti tvoj za 399,00 kn! Trajanje programa: 8 TJEDANA 

PRIJAVI SE!