Imaš li 30 minuta dnevno?

Jesi li ikada sanjala o tome da plažom koračaš samouvjereno i s osmijehom na licu? Ovdje tvoji snovi postaju stvarnost! S Budifitmama SUMMER BELLY programom možeš ostvariti svoje snove u samo 30 minuta dnevno! Postani zdrava i zadovoljna žena kakvom to zaslužuješ biti.

Prijavi se i nokautiraj te masne naslage na trbuhu i struku zauvijek!

 

Ako se nalaziš na ovoj stranici onda si sigurno zainteresirana za vježbanje sa mnom i za nove promjene u svome životu. BUDIFITMAMA SUMMER BELLY je program koji će ti pomoći da ukloniš neželjene masne naslage na području svog trbuha i struka u samo nekoliko tjedana. Vježbe su osmišljene da se rade bez dodatnih utega ili rekvizita, a prednost je ta da ih možeš izvoditi u udobnosti svoga doma. Treninge ćemo početi s jednostavnijim vježbama i kako ćemo napredovati kroz tjedne tako ćemo i pojačavati intenzitet vježbanja. No, ne boj se, sve ćeš vježbe moći odraditi!

Nemoj se brinuti da ćeš morati svaki dan odvajati po nekoliko sati za vježbanje jer rezultate ćemo zajedno postići s vježbanjem 4 puta tjedno po 30 minuta. Vježbe su koncipirane na način da će ti ubrzati metabolizam te će tvoje tijelo sagorijevati masti i do 48h nakon treninga. Program za ravan trbuh do ljeta može biti tvoj za 399,00 259 kn! Trajanje programa: 8 TJEDANA

Nadam se da ćeš nam se pridružiti!

 

 • Kratki treninzi

 • Brzi rezultati

 • Potpora i motivacija

 • Kompletan jelovnik

 • NEMA dodatnih rekvizita

 • vježbanje iz vlastitog doma

Što ćeš dobiti u ovom programu?

Ako se pridružiš našem timu dobivaš:

 • plan trening za vježbanje kod kuće 
  • trajanje treninga 30 min,
  • vježbanje 4 puta tjedno,
  • s težinom tijela (nisu potrebni rekviziti),
  • tjedna progresija treninga (počinje se s jednostavnim vježbama…vježbe postaju intenzivnije tijekom vremena),
  • kombinacija vježbi za brzo sagorijevanje masnih naslaga na trbuhu i struku,
  • ubrzanje metabolizma
 • plan prehrane i trodnevni detox kojim ćeš se riješiti nakupljenih toksina u tijelu kako bi sagorijevanje masnih naslaga bilo što učinkovitije
  • detoxom ćeš se riješiti viška vode u organizmu što će biti početni „push“ za motivaciju
  • svaki mjesec dobivaš jedan 7-dnevni jelovnik prema kalorijskom razredu kojem pripadaš
  • jelovnici su jednostavni s dostupnim i cjenovno prihvatljivim namirnicama, dok će ukusni recepti oduševiti cijelu obitelj. Jesti ćeš puno povrća, voća, žitarica, bjelančevina i time u organizam unositi sve potrebne nutrijente za pravilan rad
  • kako bi nabavka namirnica funkcionirala u najboljem redu, dobit ćeš unaprijed tjedni popis namirnica
 • tablicu za praćenje svog napretka tijekom programa

Što kada zagusti?

Ako se nađeš u teškim trenutcima i misliš da ne možeš dalje, ne brini, nećeš biti sama! Kupnjom ovog programa dobivaš članstvo u privatnoj FB grupi u kojoj se nalaze sve žene s istim ciljem prema zdravom i aktivnom životu. U grupi se također nalazi naša nutricionistica koja će ti dati razne savjete, trikove i recepte za provođenje programa.

Grupa funkcionira na način da smo si svi međusobna potpora i motivacija, zajedno dijelimo svoje rezultate, napretke, ali i izazove. Javljat ću ti se povremeno da vidim kako se snalaziš, da odgovorim na bilo koje tvoje pitanje i da ti pomognem s možda izgubljenom motivacijom, a ukoliko imaš potrebu popričati sa mnom i mimo mog javljaja možeš mi se javiti putem maila ili na mobitel.

Što ćeš jesti?

Program ćemo započeti s trodnevnim detoxom, što znači da ćemo se zajedno riješiti nakupljenih toksina u našem tijelu koje smo nakupile tijekom godina kako bi nam sagorijevanje masnih naslaga bilo puno učinkovitije. Na početku svakog mjeseca dobiti ćeš 7-dnevni jelovnik ovisno o tvojim energetskim potrebama s jednostavnim i ukusnim jelovnicima koje možeš pripremati za cijelu obitelj. Jest ćemo puno povrća, voća, žitarica i ostalih nutritivno vrijednih namirnica. Nemoj se brinuti da ćeš biti na dijeti jer hrane ti neće manjkati.

Zašto sam osmislila ovaj program?

Većina žena ima neke problematične dijelove tijela, s kojih masne naslage ne odlaze samo tako. Ponekad prehrana i tjelesna aktivnost nisu dovoljne da bismo izgubili tvrdokorne masne naslage baš s određenog diela tijela. Iz tog razloga osmislila sam program BUDIFITMAMA SUMMER BELLY koji će ti pomoći da masne naslage s trbuha i struka učinkovito otopiš i da uživaš u svom vitkom struku i ravnom trbuhu. To ćeš napraviti ciljanom prehranom i ciljanim vježbama koje će ubrzati tvoj metabolizam, ojačati mišiće te istopiti tvrdokorne masne jastučiće. Trajanje programa je 8 tjedana.

Imaš problem s težinom? Načinom prehrane? Nezadovoljna si sama sobom? Onda si na pravom mjestu!

Sve smo se mi našle u situaciji da kad dođe ljeto da se skrivamo iza širokih haljina i tunika. Kada bismo okretale glavu od svog odraza u ogledalu, sramile se povećanog trbuha. S oviom programom možeš to promijeniti i konačno se osjećati ugodno u svom tijelu. Nakon što završiš BUDIFITMAMA SUMMER BELLY program nećeš se više skrivati iza vrećastih haljina nego ćeš ponosno pokazivati svoj vitak struk. Vrijeme je za promjene!

Zamisli da za cijenu jedne kave dnevno možeš napraviti nešto korisno za sebe i svoje tijelo!

Nemoj se više ustručavati nego se pridruži Budifitmama timu i zasjaj u punom sjaju!

Program za ravan trbuh može biti tvoj za 399,00 259,00 kn! Trajanje programa: 8 TJEDANA 

PRIJAVI SE!