Pravo je vrijeme za novu verziju sebe!

budifitmama STARTER program osmišljen je za sve one koji žele uvesti nove i zdrave navike u svoj život, a njegov osnovni cilj je ubrzanje metabolizma i topljenje masnih naslaga.

Program traje 8 tjedana i sadrži unaprijed snimljene video treninge, dva sezonska, sedmodnevna jelovnika s receptima i popisom namirnica koji su kreirani od strane magistre nutricionizma. Materijali se šalju mailom i to u tjednoj dinamici, odnosno svaki ponedjeljak šaljemo mail s pripadajućim materijalima za tekući tjedan.

Treninzi traju oko 20 minuta i obavezno je vježbanje 3 – 4 puta tjedno. Ova dinamika vježbanja neophodna za postizanje maksimalnog učinka s obzirom na to da su vježbe osmišljene posebno za ubrzanje metabolizma što u konačnici vodi do sagorijevanja masnih naslaga.

Uz sve navedeno program uključuje i jedan sat osobnih konzultacija s trenericom te dodatne motivacijske videe i upute za pravilno izvođenje vježbi.

Čuda se događaju s prvim korakom!

Usudi se krenuti.

Ovaj program namijenjen je:

 • početnicama u vježbanju, to jest ženama koje nikada nisu vježbale
 • ženama koje imaju duuuuuugu pauzu u vježbanju zbog poroda ili nekog drugog razloga
 • ženama koje su zanemarile svoje tijelo i htjele bi ponovo biti vitke i osjećati se pune samopouzdanja
 • ženama koje nemaju vremena vježbati po sat do sat i pol i još trošiti vrijeme na putovanje do teretane i nazad
 • ženama koje nemaju kome ostaviti svoju djecu na čuvanje za vrijeme vježbanja
 • ženama koje žele vježbati u sigurnosti i udobnosti vlastitog doma bez pogleda ostalih vježbača
 • svima onima koje nemaju kondiciju, a htjele bi se pokrenuti, pravilnije se hraniti, smršavjeti, oblikovati tijelo, riješiti se masnih naslaga i biti opet pune samopouzdanja i vjere u sebe

Po završetku budifitmama STARTER programa možete očekivati gubitak kilograma, ubrzanje metabolizma što znači i učinkovitije topljenje masnih naslaga te smanjenje obujma, oblikovanje tijela, povećanje mišićne mase i mišićni tonus, ljepši izgled kože, bolji san, pregršt energije, manje stresa, postizanje kondicije, usvajanje zdravih navika prehrane, povratak samopouzdanja i zadovoljstvo zbog postignutih rezultata i brige o sebi, manje stresa.

Što kažu budifitmame?

Prije gotovo tri godine odlučila sam se prijaviti na program Sunčane Seletković misleći kako nemam što izgubiti ako probam. Vjerujte mi, to je bila moja najbolja odluka! I danas nakon tri godine sa Sunčanom vježbam redovito, mogu čak reći da mi je tjedan dana nevježbanja maksimum odmora a jelovnik već sad znam i sama složiti. Ponekad pojedem nešto slatko ali stalno se vraćam na pravi put i zato ću uvijek biti zahvalna baš Sunčani.

A.G., 42 god.

Vježbati sam počela prije četiri godine kad sam ušla u jednu vježbačku grupu na facebooku. U toj grupi čula sam za jednu divnu ženu koja pomaže mamama biti fit, Sunčanu Seletković. Preuzela sam besplatni priručnik sa njezine Budifitmama stranice, ali tek kad sam vidjela neke sjajne transformacije koje su ostvarile žene sa Sunčaninim treninzima, poželjela sam i ja probati njezine programe. Uživam u treninzima koji su dovoljno dugački i učinkoviti, ali i dovoljno kratki da ne bi oduzeli previše vremena u danu zaposlene majke dvoje malodobne djece. Jelovnici koje smo dobivale uz programe postali su mi smijernice a često izvor novih maštovitih i jednostavnih jela ne samo za mene, nego i cijelu moju obitelj. Redovitim vježbanjem i pravilnom prehranom moje tijelo se preoblikovalo i učvrstilo, smanjila sam tjelesnu težinu, ali meni ono najvažnije je, osjećam se odlično, smanjile su mi se glavobolje, trnjenje ruku, bolovi u vratnoj kralježnici, puno sam zadovoljnija sobom i imam puno više energije.

A.A., 39 god.

Kolegica mi je rekla za programe Budifitmama i mjesec dana sam išla na stranicu i premišljala se. Jednog dana sam pukla od svega i odlučila da moram nešto napraviti samo za sebe. I javila sam se Sunčani.
Ušla sam u program koji je trajao tri mjeseca i stvarno sam se držala uputa i jelovnika. Čak sam vježbala i na godišnjem, heeej ja koja u životu nisam vježbala… i tu je sve krenulo.
Treninzi su odlični, kratki i taman uhvatim vremena za sebe. A poslije treninga toliko sam ponosna na sebe… Sunčana je uvijek tu kad nešto trebamo, uvijek za nas.. javi se, hvali, prihvaća kritike i gura dalje… To je predivno putovanje na kojem upoznajem novu sebe!!!

A.Ž.N., 36 god.

budifitmama STARTER program osmislila je i vodi Sunčana Seletković, trenerica fitnesa specijalizirana za rad sa ženama.

Razumijevajući izazove modernih žena koje su istovremeno i zaposlene mame Sunčana je kreirala koncept vježbanja od kuće u samo 30 minuta.

Uz treninge koji su kratki i učinkoviti, Sunčana daje podršku u smislu jelovnika zdrave prehrane s dostupnim namirnicama i jednostavnim načinom pripreme, bez trošenja puno vremena na kuhanje.

Uvjeti korištenja programa

Prvi radni materijali stižu prvi idući ponedjeljak nakon primitka uplate.

Trajanje programa

 • 8 tjedana

Cijena programa

 • 299 kn

Načini plaćanja

 • uplatom putem Internet bankarstva ili općom uplatnicom; detalji o plaćanju šalju se mailom nakon prijave
 • za plaćanje kreditnom karticom nudimo mogućnost obročnog plaćanja u 2-4 rate

Prijavi se na budifitmama STARTER program!