Opis

RIJEŠI SVOJU KRITIČNU ZONU –> RIJEŠI SE VIŠKA MASTI I OPUŠTENE KOŽE NA STRAŽNJICI I BEDRIMA

Ovaj program se fokusira na bedra i stražnjicu, pa će nakon programa tvoja bedra biti mršavija i vretenasta, a stražnjica podignuta i oblikovana, bez ružnih masnih naslaga.
U programu ćemo vježbati s elastičnom trakom, a većina vježbi biti će na podu. Prije svakog treninga napravit ćemo predradnje da bi se mišići stražnjice aktivirali, kako bi ciljane vježbe bile što učinkovitije.
BEAUTIFUL FIT BOTTOM PROGRAM UKLJUČUJE:
  1. KRATKE TRENINGE  od do 30 minuta sa zagrijavanjem i istezanjem. Svaki tjedan dobivaju se novi treninzi, po težini nešto izazovniji od prethodnog tjedna kako bi se metabolizam ubrzavao sve više, a tako topile masne naslage. Ovo je idealan način topljenja tvrdokornih masnih naslaga jer se naše tijelo stalno drži “na oprezu” i samim time sagorijeva više kalorija i masnih naslaga.
  2. JELOVNIK sastavljen od namirnica koje su cjenovno pristupačne i dostupne u ovom podneblju (nema skupih namirnica poput lososa, jastoga i slično). Jelovnici koji nisu kreirani prema našem načinu kuhanja i s preskupim namirnicama koje se uz to rijetko gdje mogu nabaviti, često puta izazivaju frustraciju kod žena. Zato smo odlučili napraviti maštovite jelovnike s namirnicama koje su dostupne u našem podneblju i ne morate ih tražiti po cijelom gradu, već je dovoljno prošetati se do najbližeg placa. Ima tu i piletine, ribe, jaja, teletine, nešto svinjetine i puno povrća i žitarica. Baš po preporukama za sagorijevanje što više masnih naslaga. A tek recepti naše Jelene! Mmmm, prefini su!

NAPOMENA: jelovnik dobivate u obliku knjižice veličine mobitela da stane u vašu torbicu

  1. EKSKLUZIVNO ČLANSTVO U VIP FACEBOOK GRUPI u kojoj se podržavamo, ohrabrujemo i motiviramo. Kad si na mjestu gdje svi imaju iste ili slične izazove, kad se svi jednako trude, kad se svi međusobno razumiju i ohrabruju, onda se stvori energija koja te gura naprijed. I ne možeš drugačije nego grabiti putem uspjeha. To je VIP Facebook grupa. Grupa za vrlo važne osobe, a jedna od tih osoba si upravo TI!
  2. SVAKI TJEDAN LIVE VIDEO U VIP GRUPI koji je posvećen dosljednosti, motivaciji, brizi za sebe, dijeljenju savjeta i slično. Otvorenost na djelu! U tjednim live videima otvoreno pričam o svojim izazovima kao zaposlene mame koja redovito vježba, dijelim ideje za prevladavanje tih izazova, govorim otvoreno o (ne)motivaciji, planiranju, organizaciji, preuzimanju odgovornosti i razbijam mitove o prehrani i vježbanju!