Vrijeme je za punjenje baterija!

Dosta vam je gužve i vreve modernog života? Dosta vam je svakodnevnih obaveza, organizacije, kuhanja, spremanja? Najradije biste se zavukli pod dekicu i da vas nitko ne treba, zove, moli, traži…prepuštenu svojim mislima i u miru?

Dobro je povremeno se zaustaviti i odstupiti od svakodnevice. Jedan od načina da to učinimo je da na nekoliko dana pobjegnemo od svakodnevnog života. Daleko od svega, povlačenje nam nudi vrijeme da se odmorimo, iscijelimo, promislimo i obnovimo svoj duh. Bez trčanja za rokovima, odvojeni od interneta i drugih medija, dajemo sebi vremena da se obnovimo i revitaliziramo uz druženje, opuštanje i zdravu prehranu.

Vrijeme je za čahuru, jer se nakon nje vraćamo obnovljeni, osvježeni i spremni za povratak u svakodnevni život s novom perspektivom. I tada smo spremni preuzeti svijet.

Odvojite 4 dana za sebe, za

POSLASTICU ZA TIJELO & UM!

Za bijeg od obaveza, od stvarnosti…dozvolite si odmor, opuštanje, revitalitaciju i energiziranje organizma…u Lošinjskoj oazi, kapetanskoj kući u samom centru Malog Lošinja. Pobjegnite od gradske gužve i stresa i provedite s nama četiri opuštajuća dana na otoku zdravlja i vitalnosti, Lošinju. Provedite četiri nezaboravna dana u oazi čiste prirode u zanimljivom ženskom društvu. Opustite se i uživajte u zraku vrhunske kvalitete i zdravoj prehrani. Zabavite se jutarnjim treningom i večernjom jogom. Opustite se na zvučnoj kupci. Educirajte se i zabavite na radionici o prehrani i mršavljenju. Uživajte u šetnjama uz more i aromaterapiji na otvorenom dok udišete eterična ulja biljaka i borova, aerosoli iz mora te doživite savršen sklad.

KADA: 29.05.2019. – 02.06.2019. (od srijede do nedjelje)

GDJE: Mali Lošinj

ŠTO SVE NUDIMO:

  • 4 noćenja u smještaju s 4 zvjezdice
  • 4 puna pansiona
  • 2 radionice yoge za početnike
  • 2 zvučne kupke
  • 1 radionica o prehrani žena
  • Šetnje uz obalu i puno odmora

Maksimalno 6 žena, zato se prijavite odmah da ne propustite ovu izvrsnu priliku!

CIJENA: 2.500 kn 

AKONTACIJA: 500 kn 

PLAĆANJE:

  • u cijelosti internet bankarstvom/općom uplatnicom do 17.05.2019 – nudimo 10% popusta (u tom slučaju cijena je 2.250 kn)
  • na 2-4 rate karticama (nakon plaćene akontacije) 

OSTALO:
– putovanje do Lošinja u osobnom aranžmanu (javite se na e-mail suncana@budifitmama.hr u slučaju da vam treba organizacija prijevoza)
– dolazak u srijedu 29.05. u večernjim satima a povratak u nedjelju 02.06. u poslijepodnevnim satima

Do 22.05.2019. moguće je otkazati putovanje uz povrat akontacije u cijelosti, za otkazivanje nakon 22.05.2019. akontacija se ne vraća.

O SMJEŠTAJU:
U samom centru Malog Lošinja, na stepenicama prema Crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije, u ulici Brdina, stoji Kapetanska kuća. Iza zida skriva se veliko dvorište kao mala oaza mira. Kuća sadrži četiri dvokrevetne sobe, pet kupaonica, konobu i modernu kuhinju. Boravak je u dvokrevetnim sobama s bračnim krevetom i jednom kupaonicom po sobi, a na raspolaganju su vam ručnici, posteljina, te prostirke za vježbanje.

PRIJAVA JE OBAVEZNA

  • Iskoristi priliku i prepusti se čarima uživanja! Vrijeme je za punjenje baterija i nagrađivanje ovom sjajnom poslasticom za tijelo i um!

TKO ĆE BITI S NAMA:
Magistra nutricionizma Jelena Pugelnik, po čijim ćemo se receptima hraniti sva četiri dana.

Certificirana praktičarka zvučne masaže po Peter Hess metodi Valentina Tarandek koja će voditi zvučne kupke.

Učiteljica yoge Eni Mužić, u čijem ćemo se obližnjem studiu rastezati se i opuštati.

Organizatorica retreata i trenerica fitnesa Sunčana Seletković koja će voditi jutarnje vježbanje.

Detaljni PROGRAM možete pogledati na ovom linku.

Očekuje nas puno odmora, opuštanja, istezanja, fine i zdrave hrane od koje ćete se osjećati odlično i uživanja na zdravom Lošinjskom zraku.

Za sve dodatne informacije javite se na suncana@budifitmama.hr ili na mob 091 4777 812.