Ako si frustrirana svojim izgledom i niskog samopouzdanja

mjesečni izazov
Frustrirana si svojim izgledom, poprilično niskog samopouzdanja i znaš da je rješenje u tvojoj odluci da smršaviš, no, nekako ti to ne polazi od ruke.

S kilogramima se boriš od trudnoće. Isprobala si svakakve dijete, gladovala, započinjala programe za mršavljenje, vježbala samostalno ali nikada nisi postigla zadovoljavajuće rezultate jer te život nekako uvijek odvukao od tvog nauma s nekim drugim stvarima u životu – djeca, obitelj, posao…Imaš malo vremena za sebe i osjećaš se zagušena obavezama koje nosi život.

Usamljena si u svojim mislima, osjećaš da te nitko ne razumije.

Osjećaš se zatvorena u vlastitom tijelu. Često se sramiš svojeg tijela. Nisi zadovoljna svojim prehrambenim navikama i osjećaš da kad jedeš, zapravo hraniš svoje emocije. A željela bi biti snažna, vitka i puna samopouzdanja. Željela bi biti slobodna u svojim mislima, slobodna od loših navika i slobodna od stida. Željela bi biti ponosna na sebe, biti zadovoljna svojim životom umjesto da iz godine u godinu toneš.

Ako se sramiš svojeg tijela i boriš s kilogramima od trudnoće!

Vrijeme je da kažeš DOSTA!

Vrijeme je da učiniš nešto za sebe. Vrijeme je da se posvetiš sebi pa makar pola sata na dan. U tebi čuči fenomenalna žena koja samo čeka da se oslobodi okova nezadovoljstva i nebrige o sebi. U tebi čuči puno više no što pokazuješ.

Ti možeš biti sretna. Ti možeš biti zadovoljna. Ti možeš biti na vrhu svijeta.

Samo ti je potreban taj prvi korak da napraviš i kreneš na put prema sretnijoj, zadovoljnijoj, punoj samopouzdanja SEBI.

Učini taj prvi korak a ja ću ti pomoći da ustraješ.

mjesečni izazov

Ako osjećaš da bujaš i da si sve teža iz godine u godinu!

mjesečni izazov

Program mjesečnih izazova osmišljen je za sve one koje se žele uspostaviti naviku redovitog vježbanja, sagorijeti masne naslage i oblikovati tijelo te uvesti zdrave navike u svoj život.

Osnovi cilj mjesečnog izazova je uspostavljanje navike redovitog vježbanja i mršavljenje i to u samo 30 minuta tri puta tjedno.

Svaki izazov traje četiri tjedna i sadrži 12 treninga UŽIVO s uputama trenerice.

KOME SU NAMIJENJENI IZAZOVI?

 • ženama koje nisu motivirane da bi vježbale same
 • ženama koje žele započeti s procesom mršavljenja
 • ženama koje žele uz sigurnu ruku trenerice imati podršku
 • ženama koje nemaju više od 30 minuta za treninge
 • ženama koje žele vježbati kod kuće
 • ženama koje bi željele povratiti samopouzdanje i zadovoljstvo svojim izgledom,
 • početnicama i naprednima

Što kažu budifitmame?

Osjećam zadovoljstvo kad mi netko koga dugo nisam vidjela kaže da izgledam fit!

B.P., 55 god.

Redovitim vježbanjem i pravilnom prehranom moje tijelo se preoblikovalo i učvrstilo, smanjila sam tjelesnu težinu, ali meni ono najvažnije je, osjećam se odlično, smanjile su mi se glavobolje, trnjenje ruku, bolovi u vratnoj kralježnici, puno sam zadovoljnija sobom i imam puno više energije.

A.A., 39 god.

Treninzi su odlični, kratki i taman uhvatim vremena za sebe. A poslije treninga toliko sam ponosna na sebe… Sunčana je uvijek tu kad nešto trebamo, uvijek za nas… javi se, hvali, prihvaća kritike i gura dalje… To je predivno putovanje na kojem upoznajem novu sebe!!!

A.Ž.N., 36 god.

Vaga pokazuje brojku koju već dugo nisam vidjela.

S.C., 45 god

Lagano mršavim i osjećam se odlično. Hvala Sunčana!

M.B.K., 45 god

Tako je dobar osjećaj staviti majicu u hlače.

I.DŽ., 46 god

Program mjesečnih izazova osmislila je i vodi Sunčana Seletković, trenerica fitnesa specijalizirana za rad sa ženama.

Razumijevajući izazove modernih žena koje su istovremeno i zaposlene mame Sunčana je kreirala koncept vježbanja od kuće u samo 30 minuta.

Uz treninge koji su kratki i učinkoviti, Sunčana daje podršku u smislu jelovnika zdrave prehrane s dostupnim namirnicama i jednostavnim načinom pripreme, bez trošenja puno vremena na kuhanje.

Uvjeti korištenja programa

Program mjesečnih izazova provodi se u zatvorenoj facebook grupi. Svaka polaznica mjesečnog izazova biti će pozvana u VIP FITKLUB grupu u kojoj će osim treninga dobivati recepte za doručke, ručkove i večere, zdrave slastice te tips&tricks za mršavljenje.

Trajanje svakog mjesečnog izazova

 • 4 tjedna

Broj treninga u svakom mjesečnom izazovu

 • 12

Cijena mjesečnog izazova

 • 30,39 eur (229 kn)

Način plaćanja

 • uplatom putem Internet bankarstva ili općom uplatnicom; detalji o plaćanju šalju se na mail adresu koju ste upisali u prijavi

Prijavi se u mjesečni izazov za TRAVANJ!

Početak izazova 03.04.2023.