Svako jutro smišljam izgovore da ostanem malo duže u krevetu. Pa čeka me važan dan, dobro bi bilo da se još malo odmorim. Ili „Noćas sam zaista loše spavala, bilo bi dobro da još malo odspavam“.

Svaki dan smišljam izgovore zbog čega danas ne bih trebala vježbati. Jučer sam imala dosta jak trening pa je bolje da danas odmorim. Ili „Neću sad stići vježbati, za dva sata imam sastanak“.

Ponekad sam zaista ljuta na sebe što trošim vrijeme i energiju za izmišljanje izgovora umjesto da se prihvatim posla. A kad odradim taj isti posao sretna sam učinjenim. I što je još važnije, ponosna sam na sebe.

Je li isto i kod vas?

Svi mi imamo želje, snove i ciljeve. Ali ono što nas dijeli od njih jest AKCIJA! To konkretno znači napraviti prvi korak i krenuti na put prema svojoj želji/cilju/snu.

Ponekad to nije lako. Nije lako, ali je moguće. Za to je potreban samo jedan korak u pravom smjeru. Mnogi ga se boje zakoračiti pa tapkaju na mjestu snatreći i dalje o svom snu. Misle da ako samo razmišljaju pozitivno i ako imaju viziju da će im se snovi ostvariti. Ili se boje potaknuti promjene jer su svjesni da svaka promjena sa sobom nosi i nove okolnosti. No tek kad se fokusiramo na ono što želimo mislima, akcijom i promjenom kao da komuniciramo sa univerzumom. I tada naše želje i snovi koje smo strastveno slijedili odjednom postanu stvarnost.

Koji je vaš izgovor da dođete do tijela svojih snova?

Fit Lady 20+kg

Za sva pitanja u vezi vježbanja i mršavljenja, slobodno mi se javite na suncana@budifitmama.hr. Bit će mi drago da vam mogu pomoći.

Vaša Budifitmama Sunčana