28 dana programa / 28 dana jelovnika / 28  dana podrške

Oko ukusa se ne raspravlja, no svi, baš svi će se složiti da svaka žena u ormaru treba imati par nezaobilaznih odjevnih predmeta: bijelu košulju, hlače na crtu, sako i… malu crnu haljinu. No što kada ta mala crna haljina postane pretijesna?

Božić je pred vratima, već su se svi počeli pripremati oko novogodišnjih tuluma, no vi biste se najradije pokrili preko glave i ne izlazili iz kuće dok to sve ne prođe. Nije da ne biste željeli proslaviti novogodišnju noć, nego ste izgubili volju za pokazivanjem zbog tih par kilograma viška. Htjeli biste zablistati, no pogled na vlastito tijelo kaže kako to nije moguće… STOP! Ne samo da je moguće, već ću vam pomoći da u samo 28 dana sigurno skinete masne naslage bez gubitka mišića već i da ponovo uspostavite kontrolu nad svojim životom, poboljšate sliku o sebi, a izgubite centimetre i masne jastučiće!

Krenite u izazov s Budifitmamom, uskočite u svoju malu crnu haljinu u samo 28 dana!

Za vas sam osmislila jedinstveni program cikliranja ugljikohidrata za brzo i sigurno gubljenje masnih naslaga bez gubitka mišića! Ovim programom ćete brzo i sigurno izgubiti najmanje 1-2 konfekcijska broja, ubrzati svoj metabolizam, dati oblik i definiciju vašem tijelu, moći ćete jesti i ugljikohidrate i bjelančevine i masnoće, i pritom nećete gladovati. Uživat ćete u vježbanju kad primijetite kako brzo gubite kilograme i centimetre! Dodatni bonus je što će vam koža postati sjajna, nokti će postati čvršći, kosa sjajnija i pucat ćete od energije svaki dan!

Ukratko, pomladit ćete se za 5 godina!

Izazov traje 28 dana

Cijena ovog programa je 299,00 HRK, 179,00 kn (BLACK FRIDAY CIJENA) a sve zainteresirane Fit mame koje se uključe u Izazov, dobit će:

  1. plan prehrane za svih 28 dana po principu cikliranja ugljikohidrata za maksimalno topljenje masnih naslaga izrađen od mag.nutricionizma
  2. treninge za svaki dan – sveukupno 28 video treninga za maksimalno mršavljenje
  3. članstvo u zatvorenoj FB grupi kao sustav podrške (u grupi će biti i nutricionistica kojoj se direktno može postaviti pitanje i ja, Sunčana Seletković kao trenerica)
  4. Bonus: live videa u facebook grupi
  5. tips & tricks mršavljenja i oblikovanja tijela
  6. recepti i savjeti

Ako ste do sada isprobali “hrpu” dijeta i nijedna nije djelovala, ovo je pravi izbor za vas. Uključite se u Izazov i ponovo uspostavite kontrolu nad svojim tijelom!

Naruči već danas!

novogodisnji-izazov-budifitmama