PROGRAM S INDIVIDUALNIM PRISTUPOM ALI PRISTUPAČNOM CIJENOM – za žene koje se žele riješiti 5-10 kilograma viška

8 tjedana programa / 8 tjedana jelovnika / podrška

AKO NISI ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM. AKO TE MUČI VIŠAK KILOGRAMA. AKO ŽELIŠ BRZO I EFIKASNO SKINUTI MASNE NASLAGE I PONOVO BITI VITKA. AKO ŽELIŠ UTEGNUTO I ČVRSTO TIJELO. AKO NE ŽELIŠ OPET IZNEVJERITI SEBE.

✅Dosta je bilo isprika i loših dijeta s yo-yo efektom.
✅ Dosta ti je izgladnjivanja.
✅ Dosta ti je onog osjećaja umora već u 13 sati popodne.

NE VOLIŠ TERETANE NITI GRUPNA VJEŽBANJA. 

U teretani si prepuštena sama sebi. Nema nikoga da te prati, da ti kaže toplu liječ kad si pred odustajanjem. I ne samo to. Voditelji raznih fitness programa ne uzimaju u obzir da ste sve različte. Neke od vas su buce, druge su mršavice. Neke imaju puno energije jer vježbaju već dugo, dok se neke “pregriju” već nakon par vježbi. To je normalno, nismo sve iste.

Osobni treneri su skupi. I opet svoj termin vježbanja moraš prilagoditi njima. I opet moraš sjesti u auto i voziti se do teretane, pa kasnije izgubiti još 20-ak minuta vraćajući se kući po gradskoj gužvi.

Nemaš vremena niti volje za to. Meni je to jasno.
Ja te SLUŠAM. Slušam te cijelo vrijeme i ČUJEM tvoje želje i potrebe. RAZUMIJEM TE.

Zato sam osmislila FITMAMA LIFESTYLE PERSONAL PROGRAM

PO ČEMU JE FITMAMA LIFESTYLE PERSONAL PROGRAM DRUGAČIJI OD DRUGIH?

vjezbanje-kod-kuce
individualna-prehrana

Ovo je PROGRAM S INDIVIDUALNIM PRISTUPOM, ali pristupačnom cijenom. Ovo je program koji vodi računa o individualnom lifestyleu svake polaznice. To znači da:

✅ TI BIRAŠ vrijeme kada ćeš vježbati jer vježbaš od kuće
 TI BIRAŠ tempo vježbi (početni, napredni)
✅ TI BIRAŠ vrstu treninga (za cijelo tijelo ili s naglaskom na trup)
✅ TI BIRAŠ jelovnik

I OSTVARUJEŠ BRZE REZULTATE – ZAR TO NIJE SJAJNO?

Da, ovaj program daje ti mogućnost ODABIRA PREHRANE prema tvojim željama i potrebama, tako da možeš birati između čak 4 jelovnika koje sam radila u suradnji s dugogodišnjom nutricionisticom.

Jelovnici koje ti nudim su:

 • jelovnik bez mesa
 • jelovnik bez mliječnih proizvoda
 • jelovnik bez ribe
 • običan jelovnik

TI BIRAŠ hoćeš li uzeti jelovnik koji se sastoji od tri ili četiri obroka, ovisno o tvojim navikama. Kao što možeš zaključiti, s FITMAMA LIFESTYLE PERSONAL PROGRAMOM:

SVE JE U TVOJIM RUKAMA. TI SVE BIRAŠ SAMA!

ALI, to ne znači da si prepuštena sama sebi. Tijekom cijelog programa ja ću te pratiti svojim budnim okom i javljati ti se u svim onim trenucima kada ćeš možda željeti odustati. Moje iskustvo u radu s dosadašnjim klijenticama govori mi da većina želi odustati zbog četiri faktora:

 • vježbi koje nisu prilagođene trenutnoj tjelesnoj spremi, 
 • neodgovarajućeg jelovnika,
 • straha od neuspjeha i 
 • jer nemaju dovoljno potpore.

Kao što vidiš, u programu možeš vježbe i jelovnik birati sama, a što se tiče straha od neuspjeha i potpore, JA SAM TU. Stalno sam dostupna u grupi za potporu. U ovom programu imaš mogućnost čuti se sa mnom redovito.
Ja ću te voditi i pratiti kroz cijeli program.

I zato ćeš ovaj put uspjeti!
Ovaj put nećeš razočarati sebe. Pobrinut ćeš se za sebe jer si sebi važna.
Za koji mjesec ćeš biti ZADOVOLJNA SOBOM, PUNA ENERGIJE i LIJEPO OBLIKOVANOG SEKSI TIJELA.

Da ponovimo, što sve ovaj LIFESTYLE INDIVIDUALNI PROGRAM uključuje:

 • video vježbe za 8-tjedni program vježbanja za početnike i napredne vježbačice
 • vježbe tempom posebno prilagođene za početnike i za napredne
 • treninge osmišljene za aktivaciju cijelog tijela
 • treninge osmišljene za jaču aktivaciju trupa
 • čak 4 različita tipa jelovnika koje je izradila stručna nutricionistica
 • BONUS 1: uključivanje u Facebook tajnu grupu potpore
 • BONUS 2: tjedno praćenje rezultata i komunikacija s trenericom

JESI LI SPREMNA ODVAŽITI SE NA AVANTURU ŽIVOTA?

FANTASTIČNE TRANSFORMACIJE BUDIFITMAMA PROGRAMA

ZNAŠ LI DA SE JEDNIM TRENINGOM TROŠI ČAK 320 kalorija?

Više utrošenih kalorija = veći gubitak kilograma = brže postižeš oblikovano i vitko tijelo!

I ne samo to!  Trening je tako koncipiran da tijelo troši masne naslage još slijedećih 24 sata! Jer vježbaš velike mišićne grupe koje će ti povisiti metabolizam slijedećih 24 sata!

VIŠI METABOLIZAM 24/7 = BRZO OBLIKOVANO ČVRSTO TIJELO!

kroz 8 tjedana trajanja programa možeš izgubiti od 4 do 10 kilograma i riješiti se onih nakupljenih masnih naslaga koje te sprječavaju da zablistaš na plaži.

PRIJAVI SE SADA!

Već danas možeš IZABRATI živjeti zdravije!

IZABERI program PO SVOJOJ MJERI za samo 499 kuna 

Svi materijali se šalju e-mailom.

 

rezultati-vjezbanje

Načini plaćanja: internet bankarstvom ili karticama (može i na rate)

NE ZABORAVI, TI BIRAŠ! 🙂

FANTASTIČNE TRANSFORMACIJE POGLEDAJ OVDJE

SUNČANA SELETKOVIĆ

Tko sam ja?

Ja sam Sunčana Seletković, majka 14-godišnje djevojčice, supruga, poduzetnica, kćer, sestra, šogorica… Imam puno uloga u životu. Baš kao i vi. Prezaposlena, opterećena, nema vremena za sebe…to sam ja.

Dugo sam se mučila dok nisam uskladila svoje obiteljske i poslovne obaveze sa svojim potrebama. A potrebe su mi da budem fit, da se dobro osjećam, da sam zdrava, zadovoljna i sretna. Vježbanje i zdrava prehrana su važan faktor u mom životu, zato se osjećam puno mlađe od svojih punih 50 godina.

Svoj sustav “Budifitmama” vježbanja od kuće za zaposlene mame kao što sam i ja sa zadovoljstvom sam predstavila ženama i bio je objeručke prihvaćen. Očigledno je ženama nedostajalo nešto takvo da se mogu osjećati fit bez da troše previše vremena.

I sama sam sklona debljanju i otkako znam za sebe moram voditi računa o tome što jedem. Da ne vježbam i ne pazim na prehranu imala bih jako puno kilograma. Vrlo sam osjetljiva na svoj izgled i trudim se izgledati i osjećati se najbolje što mogu.

U svojoj 52-oj godini osjećam se fenomenalno a izgledam bolje nego kad sam imala 20 godina. Zdrava sam, aktivna i uživam u životu punim plućima.

Svojim programima Fitmama Lifestyle personal program, Fit Lady 20+ kg, Total fit i Detox 21 i promijenila sam život stotinama žena potaknuvši ih da redovito vježbaju i zdravije se hrane te žive aktivnijim, kvalitetnijim životom. I ne samo to, te žene, uz gubitak kilograma postale su sretnije i zadovoljnije svojim životom. Postale su pune samopouzdanja i ponosne na svoja postignuća. Narasle su u svojim i u tuđim očima. I na to sam posebno ponosna.

PRIDRUŽI IM SE I TI!

Autorica sam priručnika “15 minuta dnevno do vitkog tijela”, koji je prodan u više od 1000 primjeraka.Izdala sam e-knjige “Kako biti fit mama” o vlastitom iskustvu kako sam od nesretne tinejdžerice postala sretna i fit mama i “15 minuta dnevno do vitkog tijela” koja je razotkrila sve nedoumice i mitove fitnesa i  koja se prodala u više od 1000 primjeraka.

U posljednjih 30 godina stekla sam iscrpno iskustvo na području vježbanja i zdrave prehrane.

Posjedujem certifikat International Fitness Association-a iz sportske prehrane, aerobika i osobnog treninga; Certifikat International Sports Science Association za osobnog trenera te Uvjerenje Fitnes učilišta iz Zagreba o osposobljavanju za instruktora fitnesa.

Imam ja i puno više interesa od fitnesa: volim knjige, druženja, plesanje i pjevanje. Obožavam otići na kavu s frendicama.