BODY & MIND RESET

TVOJ PRVI KORAK ZA ZDRAV NAČIN ŽIVOTA I LJUBAV PREMA SEBI

Neka 2020. bude tvoja velika godina! Godina za promjenu, godina u kojoj ćeš konačno staviti sebe na prvo mjesto, godina u kojoj ćeš promjeniti svoj mindset i početi više brinuti o sebi i svom fizičkom izgledu i mentalnom zdravlju. Znam da je ovo nešto što dugo želiš i očekuješ, zato ne dopusti da ti sjajna prilika (opet?) prođe kroz prste.

Program regeneracije tijela i uma nakon kojeg ćeš se osjećati voljena, motivirana, puna energije i laka kao pero!

Jesi li zadovoljna svojim životom i smjerom u kojem ide?

Jesi li zadovoljna sama sobom?

Budiš li se ujutro sretna što počinje nov dan ili s mukom zbog obaveza koje te pritišću?

Jesi li zadovoljna vremenom i pažnjom koju posvećuješ sebi?

Nezadovoljna si svojim izgledom i brigom prema sebi?

Osjećaš li da gubiš kontrolu nad vlastitim životom?

Što ako ne osjećaš ljubav prema sebi i stalno sama sebi govoriš ružne riječi poput:

–   Debela sam

–   Ružna sam

–   Opet neću uspjeti

–   Nikome se ne sviđam

–   Nedisciplinirana sam

Same sebi smo najveći neprijatelji i ponekad si podmećemo nogu ružnim mislima. Sva ograničenja nalaze se u našem umu i kada mislimo da nešto možemo ili da nešto ne možemo oba puta smo u pravu. U životu ima puno rješenja, potrebno je samo postaviti dovoljno snažan i atraktivan cilj i naći ćeš put da ga ostvariš.

SNAGA JE U TEBI

A jednom kada svom tijelu i umu daš potrebnu pažnju, osjećat ćeš se osvježena, pomlađena i zadovoljnija sobom i svojim životom. I moći ćeš sve što poželiš.

Svi se ponekad osjećamo zaglavljeni u rutini običnog života. Bilo da se radi o nedostatku motivacije da nešto promijenimo, bilo zbog stresnog i jednoličnog života.

Možda si jednostavno sazrela za novu fazu života pa ti treba promjena, možda nisi zadovoljna načinom na koji brineš o sebi, možda su djeca narasla i želiš se malo više posvetiti sebi. Ili osjećaš da ne kontroliraš svojim životom na način kako si to prije činila i da se sve nekako događa stihijski.

Što ako si nezadovoljna duže vrijeme i imaš osjećaj da si izgubila kontrolu nad vlastitim životom? Što ako nemaš motivacije niti volje da se pokreneš, da izgubiš kilograme, počneš vježbati, posvetiš se sebi i svojim potrebama? 

Ono što je važno je da imaš potreban alat da bi se stvari krenule u pravcu kojem želiš i da se usredotočiš na radnje koje će poboljšati tvoj život.

Kako krenuti? Kako započeti promjenu koja ti može donijeti regeneraciju tijela i uma te olakšati put prema zacrtanom cilju?

KORAK 1: TEMELJITO ČIŠĆENJE ORGANIZMA

Čišćenje organizma je prirodan i zdrav proces u kojem iz organizma eliminiramo nakupljene toksine i otpadne tvari.

Cilj čišćenja je:

 • smanjiti opterećenja vitalnih organa i
 • omogućiti organizmu da radi bez nepotrebnih opterećenja.

Nakon blagdana i konzumacije masnije, kalorične hrane potrebna nam je prehrana zbog koje ćemo se osjećati lakše i bolje. Zbog koje ćemo se osjećati zdravije i poletnije. Da bismo to postigle, potrebno nam je čišćenje organizma kako bi se organizam regenerirao i resetirao.

PAŽNJA: Čišćenje nužno ne znači izgladnjivanje ili izbacivanje određenih namirnica koje voliš! To je pogrešno razmišljanje utemeljeno na neznanju.

KORAK 2: ODNOS PREMA SEBI

Kad si se posljednji put pohvalila? Kad si sama sebi dala priznanje za ono što radiš? Kad si sama sebi priuštila neku sitnicu, onako, baš za svoj gušt?

Osjećati ljubav prema sebi i osjećati da si sama sebi najvažnija na svijetu je ono što ti donosi mir, sreću i zadovoljstvo. Ponekad, kad se opteretimo svakodnevnim obavezama, kad stalno stavljamo potrebe drugih ispred svojih potreba, kad smo iscrpljene od planiranja i sitnih zadataka lako je izgubiti sebe. Letimo za obavezama, samo da stignemo još ovo i još ono i zaboravljamo zastati i predahnuti. Zaboravljamo smiriti svoj um i jednostavno BITI.

BODY & MIND RESET JE RJEŠENJE!

BODY & MIND RESET  je program koji će ti pomoći izbaciti toksine iz organizma na zdrav način, ali i pomoći ti da osjetiš mir u sebi, da se opustiš, regeneriraš svoj um i postaviš jasniju sliku o onome što želiš.

Kako?

 • pravilnom prehranom baziranom na namirnicama bogatima antioksidansima,
 • laganom vježbanju
 • meditacijama i
 • afirmacijama

Na taj način ćeš resetirati svoje tijelo i svoj um i biti spremna za novu fazu u svom životu. Spremna za ispunjenje novih ciljeva koje si sama sebi postavila.

Ovaj program dat će ti priliku da se osjećaš neusporedivo bolje, manje ćeš brinuti, više se posvetiti sebi, imati ćeš jasnu sliku što želiš postići i u konačnici biti mirnija i zadovoljnija sama sa sobom, i naravno, svojim odrazom u ogledalu!

Za razliku od običnih detox programa koji forsiraju konzumaciju pojedinih namirnica i često su bazirani na gladovanju, BODY & MIND RESET jedini je cjeloviti program koji djeluje na tijelo i um.

BODY & MIND RESET balansira ravnomjernu upotrebu namirnica punih vitalne energije s laganim vježbanjem i meditacijom te svakodnevnim afirmacijama koje će te opustiti, donijeti zdravlje i gipkost tijelu a umu mir!

Vjeruj mi, kada jednom probaš ovaj program željet ćeš ga ponavljati svake godine!

ZAŠTO TI JE POTREBAN BODY & MIND RESET?

BODY & MIND RESET program trebala bi provoditi najviše 1 – 3 puta godišnje. Budući da je BODY & MIND RESET detaljan i cjeloviti program koji djeluje na cijeli organizam, njegove dobrobiti osjećat ćeš cijelu godinu.

Ovu vrstu regeneracije organizma i uma poželjno je provoditi ako osjećaš neku od sljedećih tegoba:

 • često si umorna i ne osjećaš se svježe i poletno nakon cjelonoćnog sna
 • lako se prehladiš i podložna si virozama
 • muče te probavne tegobe, nadutost ili zatvor
 • teško se koncentriraš i često gubiš fokus
 • imaš problema sa zadržavanjem vode i oticanjem tijela
 • dobivaš na težini ili imaš poteškoća s mršavljenjem iako paziš na prehranu
 • nisi zadovoljna sa sobom
 • nisi zadovoljna smjerom kojim se kreće tvoj život
 • osjećaš da si izgubila kompas
 • osjećaš da ne kontroliraš svoj život nego se sve događa stihijski
 • osjećaš da si preopterećena

Što ćeš dobiti u BODY & MIND RESET programu?

 • trotjedni jelovnik za čišćenje organizma s receptima i postupkom pripreme
 • tjedni popis namirnica za kupovinu
 • kratki jutarnji trening za poticanje metabolizma
 • kratki jutarnji trening istezanja
 • kratki večernji trening za opuštanje prije spavanja
 • vježbe za otpuštanje napetosti
 • 21 afirmaciju za svaki dan
 • meditaciju za opuštanje
 • meditaciju za motivaciju
 • meditaciju za ljubav prema sebi
 • vježbe disanja
 • pristup zatvorenoj FB grupi

Neka 2020. bude tvoja godina za promjenu! Godina u kojoj ćeš konačno staviti sebe na prvo mjesto, godina u kojoj ćeš promjeniti svoj mindset i početi više brinuti o sebi i svom fizičkom izgledu i mentalnom zdravlju. Znam da je ovo nešto što dugo želiš i očekuješ, zato ne dopusti da ti sjajna prilika (opet?) prođe kroz prste.

BODY & MIND RESET je izvrstan za “reset” u kojem ćeš osvijestiti koliko si dopustila sama sebi da se stavljaš na posljednje mjesto i konačno to promijeniš na zdrav način i s dovoljno vremena da svom organizmu pružiš samo najbolje. Vidjet ćeš to već nakon nekoliko dana, jer će ti tijelo dati znakove koje nećeš moći ignorirati.

BODY & MIND RESET je izvrstan i kao uvod druge Budifitmama programe, zato jer je namijenjen početnicama bez iskustva u vježbanju kao i iskusnim vježbačicama, te svima onima koji žele promjeniti svoj život. Imat ćeš priliku da kroz moju Facebook grupu dobiješ dodatan vjetar u leđa kroz zarazni entuzijazam i podršku velikog broja žena koje su nekada bile na istom mjestu gdje si i ti sada, a danas su zadovoljne, ispunjene i zdrave žene koje sebi i svojoj obitelji i prijateljima pružaju najbolju verziju sebe.

Onda? Jesi li si odlučila pokloniti najbolji novogodišnji program? Želiš li opustiti um i očistiti tijelo?

BODY & MIND RESET program traje tri tjedna i cijena programa je samo 199,00 kn – za rane uplate (do 15.04.2020.) cijena programa je 179,00 kn.

Zapamti, snaga je u tebi! Ispuni formu u nastavku i kreni hrabro u svoj novi život!

Ispuni podatke i prijavi se odmah!