Iskoristi ovu jedinstvenu ponudu 

TOTALNOG SUSTAVA ZA MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE TIJELA

OVO JE JEDINI PROGRAM KOJI ĆEŠ IKADA TREBATI

ostvari popust od 40% !!!

299 kn umjesto 499 kn!!

Odgađaš početak vježbanja iako želiš smršavjeti, postati vitka i zadovoljna, ali nikako da se odlučiš na prvi korak.

Sada je pravo vrijeme da svoje izgovore skloniš na stranu i napokon poduzmeš nešto za svoje zdravlje i izgled i to za samo 299 kn!!

Naš prijedlog ukusnih i maštovitih  obroka moći će ti liniju održati fit, a da pritom tijelu osiguraš sve potrebne minerale i vitamine. Program učinkovitih i lako primjenjivih vježbi omogućit će ti treniranje kod kuće, stoga više nema razloga niti za odgađanje tjelovježbe.

Prihvati izazov, za svoje zdravlje i za svoj izgled.

Što nudi program Bikini Mama Bootcamp?

 • Detaljan plan video treninga za mršavljenje i oblikovanje CIJELOG TIJELA jedinstvenim rekvizitom – elastičnom trakom – svaki tjedan čekaju te tri video treninga za sagorijevanje masnih naslaga i oblikovanje mišića. Treninzi traju maksimalno 30 minuta sa zagrijavanjem i istezanjem, a kalorije sagorijevaju još čak 24 do 48 sati nakon treninga. Uključene su različite vježbe kako se tijelo ne bi naviklo na iste setove vježbi i tako blokiralo napredak.

  U svakom trenutku znat ćeš što trebaš odraditi, nećeš imati upitnike iznad glave i nećeš biti prepuštena sama sebi!

  I znaš što? Moći ćeš vježbati u vrijeme koje TEBI odgovara, u odjeći koja TEBI odgovara, u miru VLASTITOG doma!

 • 7-dnevni plan prehrane za svaki mjesec programa sa sezonskim namirnicama i popisom namirnica za kupnju – plan prehrane koncipiran je tako da prati zahtjeve treninga i topljenje masnih naslaga. Jelovnici uključuju ukusne i maštovite recepte s cjenovno prihvatljivim i dostupnim namirnicama. I što je najvažnije, nećeš morati smišljati što kuhati jer ćemo to napraviti umjesto tebe!

  Jesi li znala da ti hrana može istovremeno biti i lijek i otrov? Mi ćemo se pobrinuti da ti naš plan prehrane pomogne da ne budeš gladna, da imaš dovoljno energije za sve obaveze i da se pritom odlično osjećaš! Već nakon tjedan dana primjetiti ćeš promjenu, i ne samo ti nego i svi oko tebe!

 • Stalnu podršku putem članstva u zatvorenoj grupi na Facebooku – nedostatak motivacije i podrške razlog je odustajanja čak i najposvećenijih vježbačica u klasičnim programima mršavljenja. Pristup zatvorenoj grupi na Facebooku kao okosnici naših izazova pokazao se kao odličan alat za održanje motivacije i individualno praćenje svake članice. Osim toga, tu je i podrška profesionalne trenerice i nutricionistice koja će te kontinuirano pratiti i poticati na vježbanje te uvijek biti na raspolaganju ako imaš koje pitanje ili nedoumicu.

 • Tabela za praćenje napretka kojom možeš pratiti svoje početne i završne mjere – služi tome da budeš u tijeku sa svojim rezultatima i, što je najvažnije, da uživaš u njima!

 • BONUS: 14 dnevni program Sunčanin hit: budi do ljeta hit – emergency program za maksimalno trošenje masnih naslaga u samo 14 dana

elasticna-traka-vjezbanje

TRAJANJE PROGRAMA: 10 tjedana 

CIJENA PROGRAMA: 499 kuna.

sada samo 299 kn!

NEMA VIŠE ODGAĐANJA, POČINJEMO SADA!

Mršavljenje nije nužno mukotrpan proces jer ćeš uz naše recepte osjećati sitost, dok će tvoje tijelo izgledati čvrsto i definirano. U 10 tjedana s uravnoteženom prehranom i kvalitetnim znojenjem mogu se dogoditi čudesne transformacije.

⇒ Pogledaj neke od transformacija u budifitmama programima!

Jesi li spremna? Vrijeme je da staneš u svoju najdražu haljinu!

Popuni podatke u obrascu za prijavu