PAŽNJA: ne mora biti teško riješiti se masnih naslaga sa stražnjice i bedara…

AKO ŽELITE GUZU BEZ CELULITA…

AKO ŽELITE BEDRA BEZ MASNIH NASLAGA…

AKO ŽELITE ČVRSTU I ZATEGNUTU KOŽU NA GUZI I NOGAMA…

UPOZNAJTE – BEAUTIFUL FIT BOTTOM – PROGRAM

Zašto sam kreirala BEAUTIFUL FIT BOTTOM program?

Kroz svoje dugogodišnje iskustvo kao trener zdravog života i transformacijski coach, znam da je većini žena dio tijela od struka na niže problematično područje jer se na tom dijelu skupljaju masne naslage i celulit. Kao posljedica nepravilne i neredovite prehrane i stresnog života, nedovoljnog unosa vode bedra se šire a stražnjica postaje sve opuštenija i sve veća.

I uz sve to premalo spavanja i nošenje djece majkama izaziva stalan umor i bolove u donjem dijelu leđa

I majke se onda nađu u začaranom krugu debljanja u području stražnjice i bedara i bola u leđima kojeg se nikako ne mogu riješiti.

Izvođenjem ciljanih i pravilnih vježbi za jačanje glutealnih (guznih) mišića uz korekciju prehrane ne samo da će cijeli donji dio tijela uključujući stražnjicu, bedra i bokove smanjiti obujam i oblikovati  se nego će glutealni mišići povratiti svoju prvobitnu funkciju i osloboditi opterećenje sa donjeg dijela leđa i bol će nestati.

Zato sam osmislila 8-tjedni program koji će

 • oblikovati vašu stražnjicu da postane čvršća 
 • oblikovati vaša bedra da postanu vitkija
 • smanjiti bol u donjem dijelu leđa

Tada ćete se riješiti celulita, mlitave i opuštene kože. Podignut ćete stražnjicu i učvrstiti bedra pa će izgledati vitkije i zategnuto. Uz to ćete se bolje osjećati, biti ponosne i zadovoljne sobom. *

*Napomena: Rezultati mogu varirati od osobe do osobe. Nužno je pridržavati se programa prema uputama kako bi rezultati bili zadovoljavajući odnosno u skladu s očekivanjima.

RIJEŠITE SE VIŠKA MASTI I CELULITA NA DONJEM DIJELU TIJELA

kako-stati-u-traperice
beautiful-fit-bottom

⇒ Možda već redovito vježbate i radite vježbe za guzu ali rezultati izostaju…

⇒ Možda ste stalno na dijeti misleći da ćete tako smanjiti masne naslage u području guze i bedara…

⇒ Možda prirodno imate veću guzu i jače noge i debljate se najviše u tom području…

A možda jednostavno želite imati lijepu i oblikovanu guzu i vretenaste mišiće…

Reći ću vam jednu stvar – za oblikovati guzu i bedra potrebno je:

 • raditi ciljane predvježbe da bi se guzni mišići aktivirali 
 • raditi vježbe koje će maksimalno utjecati na mišiće guze
 • sagorijevati masne naslage učinkovitim vježbama
 • pridržavati se zdravog načina prehrane

Znam da je većina vas koje ovo čitate ušla u 30-te ili 40-te. Većina vas ima dvoje djece ili čak više i jedva možete odvojiti pola sata dnevno za sebe. JEDVA

To ne znači da se morate pomiriti sa izgledom svoje stražnjice. Nipošto. To samo znači da se trebate “aktivirati” da biste došle do odličnih rezultata.

Otkrit ću vam tajnu KAKO.

Otkrit ću vam kako aktivirati mišiće stražnjice (gluteuse), otkrit ću vam koje su ciljane vježbe baš za guzu i bedra i kako se konačno osjećati zadovoljno i samopouzdano, bez tih ružnih nakupina masnoća i celulita s kojima se borite već godinama.

Vaši gluteusi su najvažnija skupina mišića u tijelu jer su zastupljeni u gotovo svakom pokretu. No, koristite li ih na nepravilan način, zapravo ih zanemarujete. Usporedite to s vožnjom u autu. Džabe vam neki dobar „nabrijani“ auto koji postiže 100 kilometara na sat u nekoliko sekundi, ako nikad, ali baš nikad ne vozite više od 40 km na sat.

Vjerujte, kad otkrijete kako aktivirati glutealne mišiće, sve će se promijeniti na bolje za vas. I kad počnete pravilno trenirati svoje glutealne mišiće moći ćete se pohvaliti svojom oblikovanom stražnjicom, pa čak okinuti koju fotku za Instagram! 

No, MORATE shvatiti ono najvažnije:

NIKAD NEĆETE IMATI OBLIKOVANU I ČVRSTU GUZU AKO IMATE SLABE GUZNE MIŠIĆE!

Slabi guzni mišići (gluteusi) najčešće su skriveni faktor lošeg držanja, bolova u donjem dijelu leđa, slabim koljenima, neravnoteži mišića i ozljeda donjeg dijela tijela.

I RAVNE, MEKANE GUZE!

A imati spuštenu, plosnatu i guzu punu celulita može biti frustrirajuće. Pogotovo ako se trudite vježbanjem i dijetama, ali nikako ne možete doseći svoj cilj a to je:

ČVRSTA I OBLIKOVANA GUZA!

Zapamtite: vaši gluteusi su elektrana za vaše tijelo. Odatle ono crpi energiju i sve kreće od gluteusa. Svaki pokret, korak, skok, penjanje, sjedanje ili stajanje!

SVE je povezano sa gluteusima!

Što su jači gluteusi, to je snažniji pokret. Što su jači gluteusi, to je vaša guza oblikovanija i čvršća. Što su jači gluteusi to je bol u leđima lakša.

Jer vidite, vaši gluteusi spavaju od svakodnevnog sjedenja i premalo kretanja. Sjedenje je „tihi ubojica“ zdravlja. I ne shvaćate koliko je ozbiljno dok ne bude prekasno.

Jedino primjetimo kad predugo sjedimo da nam se guza umrtvi. Po naški sindrom mrtve guze ili stručno „glutealna amnezija“ javlja se kada gluteusi predugo nisu aktivni. A kada mišići nisu aktivni, oni ne odgovaraju na podražaje vježbanjem. I koliko god se trudili raditi čučnjeve i iskorake, guzni mišići se NE aktiviraju.

Možda vam se već javlja i mala bol u leđima, povezana s boli od dizanja i spuštanja djece, previjanja na podu, uspavljivanja, dojenja. I ne smeta vam previše, nego samo onako… javlja se pomalo.

Ako vam je poznata ta bol, vjerujte mi, rješenje je probuditi mišiće!

PROBUDITI USPAVANE GUZNE MIŠIĆE!

A da bismo ih probudili moramo raditi određeni protokol PRIJE vježbanja.
I onda izvoditi CILJANE vježbe upravo za jačanje tih naših mišića.

Stručnjaci kažu da je dovoljno samo tri do pet minuta istezanja i vježbi aktivacije da bismo ostvarili 100-postotni potencijal. Uključivanje pravilnih predradnji prije treninga dovest će vas brže i laganije do čvrste i oblikovane guze.*

*NAPOMENA: Rezultati mogu varirati od osobe do osobe. Nužno je pridržavati se programa prema uputama kako bi rezultati bili zadovoljavajući odnosno u skladu s očekivanjima.

Prijavi se SADA

UPOZNAJTE BEAUTIFUL FIT BOTTOM PROGRAM!

Ovaj program je kao nijedan drugi moj program. Potpuno je različit.

Različit je po tome što se fokusiramo samo na bedra i stražnjicu, pa će nakon programa vaša bedra biti mršavija i vretenasta, a stražnjica podignuta i oblikovana, bez ružnih masnih naslaga.*

*NAPOMENA: Rezultati mogu varirati od osobe do osobe. Nužno je pridržavati se programa prema uputama kako bi rezultati bili zadovoljavajući odnosno u skladu s očekivanjima.

U ovom programu radit ćemo s elastičnom trakom, a većina vježbi biti će na podu. Prije svakog treninga napravit ćemo predradnje, da bi se mišići stražnjice aktivirali, kako bi ciljane vježbe bile što učinkovitije.

beautiful-fit-bottom

ŠTO UKLJUČUJE BEAUTIFUL FIT BOTTOM?

 1. KRATKE TRENINGE od do 30 minuta sa zagrijavanjem i istezanjem. Svaki tjedan dobit ćete nove treninge, po težini nešto izazovniji od prethodnih kako bi se metabolizam ubrzavao sve više, a tako topile masne naslage. Ovo je idealan način topljenja tvrdokornih masnih naslaga jer se naše tijelo stalno drži “na oprezu” i samim time sagorijeva više kalorija i masnih naslaga.
 2. JELOVNIK sastavljen od namirnica koje su cjenovno pristupačne i dostupne u ovom podneblju (nema skupih namirnica poput lososa, jastoga i slično). Jelovnici koji nisu kreirani prema našem načinu kuhanja i s preskupim namirnicama koje se uz to rijetko gdje mogu nabaviti, često puta izazivaju frustraciju kod žena. Zato smo odlučili napraviti maštovite jelovnike s namirnicama koje su dostupne u našem podneblju i ne morate ih tražiti po cijelom gradu, već je dovoljno prošetati se do najbližeg placa. Ima tu i piletine, ribe, jaja, teletine, nešto svinjetine i puno povrća i žitarica. Baš po preporukama za sagorijevanje što više masnih naslaga. A tek recepti naše Jelene! Mmmm, prefini su!  NAPOMENA: jelovnike dobivate u obliku knjižice veličine većeg mobitela kako bi vam stala u torbicu.
 3. EKSKLUZIVNO ČLANSTVO U VIP FACEBOOK GRUPI u kojoj se podržavamo, ohrabrujemo i motiviramo. Kad si na mjestu gdje svi imaju iste ili slične izazove, kad se svi jednako trude, kad se svi međusobno razumiju i ohrabruju, onda se stvori energija koja te gura naprijed. I ne možeš drugačije nego grabiti putem uspjeha. To je VIP Facebook grupa. Grupa za vrlo važne osobe, a jedna od tih osoba si upravo TI!
 4. SVAKI TJEDAN LIVE VIDEO u facebook grupi koji je posvećen dosljednosti, motivaciji, brizi za sebe, dijeljenju savjeta i slično. Otvorenost na djelu! U tjednim live videima otvoreno pričam o svojim izazovima kao zaposlene mame koja redovito vježba, dijelim ideje za prevladavanje tih izazova, govorim otvoreno o (ne)motivaciji, planiranju, organizaciji, preuzimanju odgovornosti i razbijam mitove o prehrani i vježbanju!

MISLITE DA VAM SVE TO IPAK NEĆE POMOĆI?

PROČITAJTE SVJEDOČANSTVA NEKOLIKO DOSADAŠNJIH POLAZNICA BUDIFITMAMA PROGRAMA

V.Ć. 36 god – 9 kg 

Kad si objavila da kreće ovaj program sama sebi sam rekla “sad ili nikad…ili ćeš vječno biti nezadovoljna, nesretna, troma i debela ili ćeš se pokrenuti i početi uživati u životu.” Priznajem, prvi tjedan sam i sama bila skeptična jer me vježbe apsolutno nisu umarale, curke su govorile o muscule fiberu, a kod mene se ništa nije događalo. Na sreću imala sam curke iz naše FB grupice koje mi nisu dale da odustanem i koje su mi zajedno s tobom bile velika podrška i poticaj za ići naprijed. Vježbice su zaista prilagođene svima, kako naprednim vježbačicama tako i početnicama, jelovnici su jednostavni, a obroci više nego ukusni i ponekad i preobilni (bar su meni bili). Kad sam neki dan objavila kraj programa i svoje rezultate stavila na papir sama sebi nisam vjerovala da sam ga odradila do kraja i ukupno izgubila gotovo POLA METRA! Hvala ti, draga moja, što nisi odustala od mene čak ni onda kad sam sama odustajala. Hvala ti što postojiš i što si ušla u moj život očito s jasnom misijom. Posla je još puno, ali sad nema odustajanja i idemo dalje, s novim programom, do cilja. 

S.M. 35 god – 5 kg

Dugo je trebalo da odluka u meni sazri, da više ovako ne mogu. A onda sam se vidjela na slici s leđa i zaplakala od nevjerice! Što sam to učinila svom tijelu?! Bila sam svjesna svoje kilaže 74 kg na 162 cm je zaista puno. Ali navikla na to kako mi tijelo izgleda sprijeda, pogled s leđa me užasnuo. U detoxu sam izgubila 3 kg i dosta centimetara i to mi je dalo hrabrosti za nastavak. Moram priznati da se svaki dan prisiljavam na vježbanje. Ja jednostavno nisam tip kojemu zdrave navike ulaze lako pod kožu. I još ni sad ne mogu izvesti sve što treba potpuno, ali NE ODUSTAJEM. S prehranom ide puno lakše, u ovih osam tjedana programa shvatila sam bit.. Kombiniram namirnice koje imam kod kuće a kad zapnem pogledam si recepte i onda sam sigurnija. Kile idu dolje, polako, svaki minus na vagi me posebno veseli. Za žene poput mene koje nemaju discipline i navike vježbati je ovakav sustav je savršen!

I.F. 27 god – 11 kg

Već nakon 28 dana vaga je pokazivala skoro 6 kg manje i u prosjeku po 4 cm manje na svim dijelovima tijela. Moj početak zadovoljstvu je konačno bio tu, samopouzdanje se povećalo, počela sam se ponovo voljeti. Nakon 2 mjeseca sa Sunčanom sveukupno sam izgubila 11 kg i puuuno centimetara. Kada uhvati kriza za slatkim, uvijek se mogu javiti ili Sunčani ili drugim curama u FB grupu koje jako puno pomažu u takvim situacijama, a tu su i da se međusobno bodrimo, tješimo i ponosimo jedna drugom. Tamo nema ljubomore ni zavisti jer dijelimo isti put… Put prema zadovoljstvu i ljubavi prema sebi samima.

A.V. 35 god – 6 kg

U program sam se prijavila jer sam trebala promjenu u vježbanju, kontinuitet, a prije svega korekcije u prehrani. Pozitivna iskustva i dobri rezultati drugih potaknuli su me da se pridružim ovom programu. 

Lijepo je što postoji i grupa u kojoj pružamo podršku i ohrabrujemo se međusobno, ali i rješavamo pitanja i nedoumice koje se pojave u vezi prehrane ili vježbi. Motivirajuće je vidjeti objave i rezultate drugih. 

Mislila sam da će mi prehrana biti najveći problem, kao i uvijek, ali obroci su tako jednostavni i ukusni tako da se često nađu na jelovniku cijele obitelji. 

Najvažnije je planirati i dobro se organizirati.

A.Ž.N. – 15 kg

Vježbam, hranim se pravilno, kuham i svojoj obitelji, bogata sam za veliko iskustvo koje mi je donijelo. Zadovoljna sam sobom. Izgubila sam 15 kg, upoznala predivne žene koje me nadahnjuju, motiviraju i guraju da ne odustanem.

M.M. – 10 kg

Najviše od svega mi se svidio koncept da se radi o programu za žene i da je prilagođen mamama. Moram priznati da mi je to bila novost u svijetu vježbanja i baš sam se ugodno osjećala. Netko će uzeti moje potrebe u obzir? Wow!
Treninzi i jednostavni jelovnici su odlično koncipirani i jednom kad uđete u štos teško ispadate van. Treninzi ne traju cijelu vječnost, a daju super rezultate. Kombinacija prehrane i tjelovježbe je takva da kroz dan imate energije za SVE.

JESTE LI SPREMNI NA NOVI PROGRAM BEAUTIFUL FIT BOTTOM?

HOĆETE LI NAM SE PRIDRUŽITI?

Draga moja, UVJERENA SAM da ćete biti oduševljeni brzinom i kvalitetom postignutih rezultata!

Ako pak u nekom trenutku zapnete, osim Facebook  grupe, možete se javiti i meni direktno na mail. Rado ću vam pomoći!

Tam, dam, dam, dam – JESTE LI SPREMNI? 😃

Prijavi se SADA

Znamo da je konačno došlo vrijeme da se oslobodite tih masnih naslaga i probudite pravu sebe iz zimskog sna! JESTE LI SPREMNI?

Za kraj ovog teksta ili za POČETAK VAŠEG NOVOG ŽIVOTA (što ovisi isključivo samo i jedino o VAMA), imam još samo tri stvari koje želim s vama podijeliti.

OVO JE JAKO VAŽNO!

jedan Sada ste pročitali sve o novom programu i sami možete donijeti odluku. Jasno, znali ste i dosad da se kilogrami i masne naslage ne tope sami od sebe i da morate kombinirati vježbanje i pravilnu prehranu kako bi došlo do vidljivih promjena.

No, ovo je program koji sam sastavila nakon 5 godina bavljenja ovim poslom i nakon što sam pomogla preko 1.000 žena diljem Hrvatske i Balkana, koje su ukupno skinule PREKO DVIJE TONE!

dvaMožda mislite – OK pročitala sam tekst, razmislit ću i vratiti se kasnije…

… ali oboje znamo da nećete. Za nekoliko dana ćete zaboraviti da ste ovaj tekst vidjeli i pročitali. Vratit ćete se svakodnevnoj rutini prepunoj sjedenja, a vaši gluteusi će biti sve slabiji i slabiji.

Ne poduzmete li nešto SADA, proći će opet mjesec dana i opet ćete se tu i tamo pogledati u ogledalo s velikim nezadovoljstvom. Možda ćete u međuvremenu i dobiti neku dodatnu kilu, i vjerujte mi, bit će samo još gore.

Možda će proći opet i cijela godina da niste ništa poduzeli. I onda ćete se za godinu dana sjetiti, da ste taj dan nešto poduzeli, sada biste bili godinu dana pametniji, godinu dana zdraviji i ljepše oblikovani i godinu dana sretniji.

triZATO ODLUČITE SADA!

Recite DA! DANAS ODLUČITE da ćete nešto učiniti za sebe i svoje zdravlje! DANAS odlučite da ćete od sada pa nadalje biti bolja osoba, zdravija osoba, ljepša VI. Ljepota je važna, ali nije sve! Ovaj program utjecat će osim na vaš fizički izgled i na brojne druge aspekte vašeg života.

I zašto onda ne biste upravo DANAS i SADA rekli DAkada ste konačno dobili odgovor na svoje probleme s opuštenom, masnom i celulitnom stražnjicom i bedrima koji vas muče godinama.

Već nakon jednog treninga osjetit ćete razliku. Osjetit ćete buđenje mišića za koje niste ni znali da postoje! *

A za nekoliko tjedana u ovom programu vježbanja osjetit ćete divovsko buđenje! Osjetit ćete zatezanje u leđnim mišićima i vidno ćete primijetiti kako se popravlja vaše držanje tijela.*

Kretat ćete se lakše. Uspravnije ćete se držati. Primijetit ćete kako će vam odjeća stajati drugačije. Nosit ćete svoju robu sa zadovoljstvom o kojem ste dosad mogli samo sanjati.*

I ono najvažnije, bit ćete ponosni! Bit ćete ponosni na sebe što ste nakon dugo vremena nešto poduzeli za sebe. Učinili od početka do kraja. Napravili vidljivu promjenu. Što se osjećate bolje. Što ste se promijenili na bolje!*

Zato se pokrenite danas. RECITE DA, napravite pravi izbor. 

Platite na rate ako treba i ne zaboravite kontinuirano vježbati sa mnom i drugim ženama, svaki dan.

*NAPOMENA: Rezultati mogu varirati od osobe do osobe. Nužno je pridržavati se programa prema uputama kako bi rezultati bili zadovoljavajući odnosno u skladu s očekivanjima.

JESTE LI SPREMNI?

Žene koje su dosad sudjelovale u mojim programima znaju da sa mnom nema labavo!

Tijekom trajanja programa BEAUTIFUL FIT BOTTOM, baš kao i tijekom trajanja ostalih mojih programa, dajem vam podršku, motiviram vas i nikako vam ne dopuštam da odustanete! Vjerujte mi, to je sve što vam treba! POTRUDIT ĆU SE DA VAM OVAJ PROGRAM BUDE ŠTO USPJEŠNIJI!

Trajanje programa: 8 tjedana ili dva mjeseca

Cijena programa: 399 kn

Načini plaćanja:

 • internet bankarstvom u cijelosti
 • karticama (moguće je platiti u 2-4 rate) na ovom linku

Prvu ratu potrebno je platiti ODMAH.

U slučaju da niste zadovoljni, vraćamo vam novac – bez dodatnih pitanja. Više o povratu novca pogledajte u Općim uvjetima poslovanja.

beautiful-fit-bottom

TKO SAM JA?

Ja sam Sunčana Seletković, majka 15-godišnje djevojčice, supruga, poduzetnica, kćer, sestra, šogorica… Imam puno uloga u životu. Baš kao i vi. Prezaposlena, opterećena, nema vremena za sebe…to sam ja.

Dugo sam se mučila dok nisam uskladila svoje obiteljske i poslovne obaveze sa svojim potrebama. A potrebe su mi da budem fit, da se dobro osjećam, da sam zdrava, zadovoljna i sretna. Vježbanje i zdrava prehrana su važan faktor u mom životu, zato se osjećam puno mlađe od svojih punih 52 godine.

Svoj sustav “Budifitmama” vježbanja od kuće za zaposlene mame kao što sam i ja sa zadovoljstvom sam predstavila ženama i bio je objeručke prihvaćen. Očigledno je ženama nedostajalo nešto takvo da se mogu osjećati fit bez da troše previše vremena i novaca.

I sama sam sklona debljanju i otkako znam za sebe moram voditi računa o tome što jedem. Da ne vježbam i ne pazim na prehranu imala bih jako puno kilograma. Vrlo sam osjetljiva na svoj izgled i trudim se izgledati i osjećati se najbolje što mogu.

U svojoj 52-oj godini osjećam se fenomenalno a izgledam bolje nego kad sam imala 20 godina. Zdrava sam, aktivna i uživam u životu punim plućima.

Svojim programima Fitmama Lifestyle personal program, Fit Lady 20+ kgFit Body Reset i blic program Sunčanin hit: Budi do ljeta fit! promijenila sam život stotinama žena potaknuvši ih da redovito vježbaju i zdravije se hrane te žive aktivnijim, kvalitetnijim životom. I ne samo to, te žene, uz gubitak kilograma postale su sretnije i zadovoljnije svojim životom. Postale su pune samopouzdanja i ponosne na svoja postignuća. Narasle su u svojim i u tuđim očima. I na to sam posebno ponosna.

PRIDRUŽI IM SE I TI!

Izdala sam e-knjige “Kako biti fit mama” o vlastitom iskustvu kako sam od nesretne tinejdžerice postala sretna i fit mama i “15 minuta dnevno do vitkog tijela” koja je razotkrila sve nedoumice i mitove fitnesa i  koja se prodala u više od 1000 primjeraka.

U posljednjih 30 godina stekla sam iscrpno iskustvo na području vježbanja i zdrave prehrane.

Posjedujem certifikat International Fitness Association-a iz sportske prehrane, aerobika i osobnog treninga; Certifikat International Sports Science Association za osobnog trenera te Uvjerenje Fitnes učilišta iz Zagreba o osposobljavanju za instruktora fitnesa.

Imam ja i puno više interesa od fitnesa: volim knjige, druženja, plesanje i pjevanje. Obožavam kave s prijateljicama.

Eto, to sam ja 🙂

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

P: Zašto bih kupila baš OVAJ program?

O: Kao prvo, zato što je ovaj program napravljen da radi sa sva tri mišića stražnjice pojedinačno. Vrlo jednostavno. Program je baziran na najnovijim istraživanjima u svijetu fitnesa i umjesto da i dalje radite vježbe za gluteuse koji aktiviraju svega 40% mišića, zašto ovaj puta ne biste radili vježbe koje 100% aktiviraju gluteusa? I umjesto plosnate guze postigli lijepu i oblikovanu guzu? Drugo, u ovom programu doživjet ćete prekrasno iskusstvo vježbanja i zajedništva sa ostalim ženama u programu, a sve je lakše kad nisi sam.

P: Za koga je napravljen ovaj program?

O: Ovaj program je napravljen za žene koje nemaju vremena ići u teretanu, nemaju kome ostaviti djecu i nemaju više od pola sata dnevno za vježbanje. Namijenjen je onima koje nisu zadovoljne svojom stražnjicom niti bedrima i koje bi željele izgraditi privlačnu stražnjicu i vitka bedra. Bez obzira na stupanj kondicije, ovaj program je napravljen i za prekaljene vježbačice, kao i za same početnice. Svatko tko će koristiti ovaj program izgradit će lijepu i oblikovanu guzu i vitka bedra bez nakupina masnih naslaga i celulita.

P: Koliko dugo traje program? Hoću li na vrijeme vidjeti rezultate?

O: Beautiful Fit Bottom je program koji traje osam tjedana. To je optimalno vrijeme sagorijevanje masnih naslaga na području bedara i stražnjice i istovremeno jačanje glutealnih mišića. Ovaj program možete ponavljati koliko puta želite. Zapravo, kad vidite rezultate, uvrstit ćete ovaj program u svoj tjedni plan vježbanja.

P: Što ako imam ozljedu, mogu li i dalje koristiti ovaj program?

O: Prije kretanja u program trebali biste se konzultirati sa svojim liječnikom. Ako dobijete odobrenje za vježbanje onda ovisi o vašoj ozljedi. Ono što je super u ovom programu jest da su to jednostavne vježbe sa odličnim rezultatima. Koristit ćemo težinu vlastitog tijela i rastezljivu traku i vidjet ćete rezultate. Nema kompliciranih pokreta.  Svaki pokret, svaka vježba ima svoju svrhu.

P: U kojem formatu je dostupan ovaj program?

O: Ovaj program dostupan je u obliku linkova na youtubeu. Možeš ga početi raditi odmah, samo traba stisnuti na gumb „kupi“ i „play“ na link.

P: Trebam li kakve rekvizite ili članstvo u teretani da bih mogla slijediti ovaj program?

O: Nipošto, ovaj program možeš raditi u sigurnosti svoga doma, u bilo koje vrijeme koje tebi odgovara. U programu postoji komponenta otpora i težine tijela. Komponentu težine tijela možeš raditi u sigurnosti svog doma, a za komponentu otpora dobit ćeš rastezljivu traku poštom kao bonus ovom programu. Ako si već član teretane, nikako neće smetati ali u principu možeš odraditi program od kuće.

P: Koliko su teške vježbe?

O: Nisu teške. Ima dosta vježbi ali su vrlo jednostavne za izvođenje. Znaš da je najbolji program onaj program koji ćeš pratiti. A ovaj program nije težak za praćenje. Imat ćeš tutorialse za izvođenje vježbi a vježbat ćeš samnom dok ti jaobjašnjavam u detalje kako izvesti koju vježbu.

Prijavi se SADA

ŠTO SVE DOBIVATE UČLANJENJEM U BEAUTIFUL FIT BOTTOM PROGRAM:

 1. KRATKE TRENINGE  od do 30 minuta sa zagrijavanjem i istezanjem.
 2. JELOVNIK sastavljen od namirnica koje su cjenovno pristupačne i dostupne u ovom podneblju NAPOMENA: jelovnike dobivate u obliku knjižice veličine većeg mobitela kako bi vam stala u torbicu.
 3. EKSKLUZIVNO ČLANSTVO U VIP FACEBOOK GRUPI u kojoj se podržavamo, ohrabrujemo i motiviramo.
 4. SVAKI TJEDAN LIVE VIDEO U VIP GRUPI koji je posvećen dosljednosti, motivaciji, brizi za sebe, dijeljenju savjeta i slično.
Prijavi se SADA