FAQ2018-04-22T20:58:15+00:00
FAQ - Česta pitanja - budifitmama.hr

FAQ/Učestalo postavljana pitanja

P: Želim početi odmah sa programom. Moram li čekati da mi pošaljete materijale?
Sve materijale ćete dobiti mailom. Kako jelovnike tako i treninge. Sva komunikacija ide mailom.

P: Kako se vježba? Moram li u određeno vrijeme biti na nekoj lokaciji?
Svi treninzi su snimljeni i vježbate tako da kliknete na link za trening i vježbate samnom tako da me gledate u ekran. Treninge odrađujete od kuće, ne morate izlaziti van kuće niti ostavljati djecu na čuvanje, nećete trošiti vrijeme na dolazak ili odlazak iz teretane. Možete vježbati u bilo koje doba dana i noći.

P: Jesu li treninzi teški? Što ako neću moći odraditi neke vježbe?
Treninzi  su prilagođeni svakom programu. Ako najavim da je program za početnike, onda su vježbe početničke. Neki programi sadrže vježbe i za početnike i za napredne vježbače. Budite sigurni da ćete svaku vježbu moći odraditi jer ja ću vas voditi i motivirati na vježbanje.

P: Koju opremu trebam da bih mogla slijediti program?
Samo svoju težinu i par bučica! Iako umjesto bučica možete koristiti bilo što (knjigu, možete staklenke pune čavlima, konzerve ili staklenke zimnice) najlakše je manipulirati bučicama! Preporučam par bučica koje se mogu nabaviti ispod 100 kn u dućanima sportske opreme.

P: Kako moram biti obučena za vrijeme treninga?
S obzirom na to da vježbate od kuće možete biti obučeni kako god želite. Bitno je samo da na nogama imate tenisice.

P: Koliko dugo moram slijediti program?
Program možete slijediti koliko dugo želite. Ali ako želite rezultate morate ga slijediti do kraja. Neke preporuke iz programa posebice prehrambene, moći ćete koristiti i nakon isteka programa.

P: Što ako nisam motivirana za vježbanje i želim odustati?
Proces mršavljenja i oblikovanja tijela nije linearan proces gdje ćete svaki tjedan gubiti kilograme i centimetra. To je proces sa preprekama, padanjima i dizanjima, baš kao sve u životu. Ne želim vam obećati da će svaki dan biti lagan, ali neće biti niti težak. Zato imamo zatvorenu facebook grupu u kojoj ćemo se družiti, međusobno ohrabrivati, poticati i motivirati na vježbanje i na dosljednost. Sa Budifitmamom niste sami!

P: Što ako nemam facebook profil a ne želim ga otvoriti?
Ako nemate facebook profil toplo vam preporučujem da ga otvorite. Barem za ovu svrhu. Jer puno će vam biti lakše ako ste dio grupe nego ako vježbate sami. Ako ga baš nikako ne želite otvoriti, u svakom trenutku moći ćete mi se javiti na mobitel ili mailom.

P: Hoću li za vrijeme programa biti stalno gladna?
Za vrijeme mršavljenja normalno je da ćete povremeno imati kratkotrajan osjećaj gladi, pogotovo prvih par dana. Preporuka ovog programa jest konzumiranje više malih obroka koji će vas držati sitima i kontrolirati vaš apetiti tijekom cijelog dana. Kad izdržite prvih par dana, sve ostalo biti će puno lakše!

P: Je li program težak i iziskuje li puno vremena i truda?
Ako želite postići željenu težinu i učvrstiti svoje tijelo morat ćete se malo potruditi. Sva postignuća i svi ciljevi koje si zacrtate iziskuju vrijeme i trud. Srećom, ovim programom trebat će vam svega 30 minuta dnevno.

P: Postoji li rizik od povratka izgubljene težine kad počnemo normalno jesti?
Prvo razmislite što je to „normalna prehrana“? Prehrana puna jednostavnih ugljikohidrata i nezdravih masnoća? Naravno da ćete od takve prehrane brzo vratiti još više kila i masnih naslaga!
Važno je na dugi rok promijeniti prehrambene navike i ostati aktivan.

P: Nisam više tako mlada, hoće li mi ovaj program pomoći?
Naravno! Bitno je da se prije početka programa savjetujete sa vašim liječnikom i da tijekom vježbanja ne pretjerate. Prehrambene smjernice u ovom programu pomoći će vam da se riješite masnih naslaga a trening će vam pomoći da se osjećate snažnom i punom energije!

P: Mogu li ovaj program koristiti i žene i muškarci?
Naravno! Iako je ovaj program prvenstveno pisan za žene koje se žele riješiti kilograma i masnih naslaga, ovaj program mogu koristiti i muškarci.

P: Što ako s ovim programom ne smršavim i ne smanjim masne naslage?
Hoćete, ako ćete se pridržavati prehrambenih preporuka i ako ćete redovito vježbati.
U slučaju da niste zadovoljni sa programom iz nekog razloga, vraćamo vam uplaćeni novac!

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite putem našeg kontakt obrasca ili putem telefona 091 477 7812