FIT LADY 20+

PROGRAM ZA ŽENE S VIŠKOM OD 20+ KILOGRAMA 

20 tjedana programa / 5 mjesečnih jelovnika / osobna podrška trenerice / praćenje rezultata

Do 31.prosinca 2019 po fenomenalnoj cijeni od 1300 910 kn za 20 tjedana

(45,5 kn tjedno)

NEZADOVOLJNA SI KILAMA.

Ne osjećaš se dobro, izbjegavaš ogledala i ljuta si na sebe što ćeš još jedno ljeto provodiš sakrivena od pogleda, na plaži, pod ručnikom. Umorna si od stalnog počinjanja dijeta i još bržeg odustajanja. Svi pišu o tome kako pokrenuti metabolizam, brzo izgubiti kilograme i kako biti seksi na plaži…no u tvom slučaju dosad ništa nije djelovalo.

IZGUBLJENA SI. 

Ne znaš kako dalje i znaš da nešto trebaš promijeniti.
Dosta ti je tih lažnjaka zbog kojih se osjećaš samo još gore.
Dosta ti je 
svega i želiš masne naslage maknuti jednom ZAUVIJEK.

ŽELIŠ ZNATI KAKO PONOVO STEĆI VITKU LINIJU, OBLIKOVATI TIJELO I  IMATI PUNO SAMOPOUZDANJA?

ŽELIŠ TRANSFORMACIJU TIJELA I ŽIVOTA?

Ona je uspjela – MOŽEŠ I TI!

Kao što vidiš, ima i drugih žena poput tebe.

Iva je, kako kaže, dio kilaže nakupila nakon poroda. Borila se s kilogramima mjesecima i nikako se nije mogla pomaknuti s mjesta. Kad bi krenula na dijetu, nešto bi iskrsnulo što bi je poljuljalo i vratilo na stari, krivi put. U teškim trenucima posezala je za slatkom i masnom hranom, ne bi li “nadoknadila” emotivnu bol zbog svog stanja. To je ono što zovu emocionalno prejedanje. Kad je konačno shvatila da njeno stanje više nije samo estetski, nego i zdravstveni problem, odlučila se na drastičnu promjenu životnog stila. Doslovno. Krenula je s vježbanjem i otad nije stala.

Kilograme nije moguće izgubiti preko noći, ali je lakše kad imaš nekoga da te prati, vodi i podržava.

ZNAM da nisi namjerno došla do svoje trenutne kilaže i znam da ti je s vremenom bilo sve teže osjećati se privlačnom, sigurnom i igrati se s djecom. Ja ću ti u tome pomoći.

TI ZNAŠ DA MOŽEŠ DRUGAČIJE.
TI ŽELIŠ DRUGAČIJE.

zdravo-mrsavljenje

Upoznaj FIT LADY 20+ kg program

Kroz dugogodišnji rad s prezaposlenim ženama, mamama naučila sam KAKO biti vodilja i podrška pri procesu gubljenja kilograma. Temeljem tog iskustva kao personalna trenerica zdravog života i transformacijski coach specijalizirana za žene, osmislila sam ovaj program

BAŠ ZA TEBE – PRILAGOĐEN TVOJIM MOGUĆNOSTIMA

U FIT LADY 20+ kg programu DOBIT ĆEŠ:

  • sat vremena konzultacija prije početka programa za utvrđivanje i analizu stanja – vrijednost 200 kn po satu
  • svaki tjedan novi video trening – vježbanje tri puta tjedno – vrijednost 200 kn mjesečno
  • jedan 7-dnevni jelovnik prema kalorijskom razredu kojem pripadaš, pomno osmišljen u suradnji s nutricionisticom – vrijednost 100 kn mjesečno
  • članstvo u fenomenalnoj, pozitivnoj i podržavajućoj facebook grupi – vrijednost 50 kn mjesečno
  • jedan live video tjedno o raznim temama važnim za proces mršavljenja (organizacija, motivacija, dosljednost i slično – bit će i gostiju) – vrijednost 50 kn mjesečno
  • tjedno praćenje rezultata – vrijednost 200 kn mjesečno

Samopouzdanje, dobar osjećaj, više životne energije i ljepši izgled povezani su s vježbanjem. Ohrabriš li se napokon krenuti, dobit ćeš sve o čemu si sanjala, a izgubiti jedino kile.

*Rezultati nisu garantirani i mogu varirati ovisno o tome koliko se polaznik programa pridržava plana i uputa voditelja programa

Upoznaj Hanu

Hana, majka troje djece je u program Fit Lady 20+ ušla sa 24 kilograma viška. Shvatila je da mora nešto učiniti za sebe po pitanju zdravlja i viška kilograma koje su se nakupile u trudnoćama. Odlučila je do ljeta postati fit mama, bez posustajanja i bez obzira na sve. Odlično se osjećala na planu prehrane a na grickalice, kolače i druge nezdrave namirnice je zaboravila. Vježbala je redovito, držala se jelovnika i uživala u procesu transformacije.

“Sunčana je tu da nas bodri i jako se trudi da nam udovolji u svemu i pokaže pravi put. Live videa su mi jako pomogla jer sam dobila odgovore na mnoga pitanja. Sada, sa 25 kilograma manje osjećam se odlično, imam puno energije i prštim od samopouzdanja.” kaže Hana.

fit lady 20+

Upoznaj Luciju

Lucija, majka dvoje djece kaže:

“Da resumiram, ne da ste ispunili sva moja očekivanja, nego i puno vise! Bez puno gnjavaža i velikih odricanja, pomalo, korak po korak, iz tjedna u tjedan, pokrenula sam se i promijenila svoj život u smjeru kojim to želim! Stoga, ovo je i vaš sretan dan, jer ja sam dokaz da kvalitetno i uspješno radite svoj posao!
Puno hvala jos jednom! ”

Upoznaj Nives

Nives, žena na pragu 50tih ušla je u program s 15 kilograma viška. U pet mjeseci je uspjela skinuti 8,4 kg i ogroman broj centimetara. Iako joj ovo nije prvi program, Nives je konačno sebi dokazala da može. Nakon ovog programa Nives je nastavila vježbati u VIP članstvu i dalje skidati kilograme i centimetre.

“Osjećam se bolje, zategnutije, vitkije od tjedna do tjedna. Hvala ti na svakoj riječi pohvale i podrške, puno mi to znači!” kaže Nives.

budifitmama fat burner

Upoznaj Ivanu

Ivana ima 34 godine i ovo joj je prvi program kojem se, kako kaže, potpuno posvetila. Probala je i prije, ali iz raznih razloga bi odustajala.

Ušla je u program s 15 kilograma viška koje je skinula u pet mjeseci i sad uživa u postignutoj vitkoj liniji. Promijenila je prehranu, sada se hrani zdravije i puno bolje se osjeća. A najdraže joj je što su joj potkožne masne naslage u potpunosti nestale. Ivana nastavlja s vježbanjem i dalje jer uživa u vježbanju.

Upoznaj Josipu

Josipa, majka troje djece je u program Fit Lady 20+ ušla sa 20 kilograma viška. Ovo joj nije prvi Budifitmama program. Počinjala je i prije u prethodnim programima ali bi brzo odustajala.

Ovaj put, kako sama kaže, promijenila je taktiku. U program je krenula potiho, bez znanja svoje obitelji, pridržavala se plana prehrane i redovito vježbala. Inače bi uvijek obrnuto: svojima bi najavila da kreće u program mršavljenja a onda bi potiho odustala.

Odgovara joj što se čujemo svaki tjedan i što mi se javlja s rezultatima. To joj drži fokus i motivaciju na visini. U prvih sedam tjedana izgubila je osam kilograma. Ali nastavljam hrabro dalje do cilja, kaže Josipa.

Upoznaj Ružicu

Ružica je krenula u Fit Lady 20+ program jer joj se nakon svih ponuda i reklama po društvenim mrežama, kojima smo svi okruženi činio jedino ispravnim i realnim. Ružica je u tri mjeseca programa izgubila devet kilograma i osjeća se puno bolje i sretnije.

“Grupa na facebooku mi je super, iako se baš ne javljam ali redovito sve pratim. Hvala svim ženama u grupi, a posebno našoj Suni koja nas podržava i prati iz dana u dan. Posebno me vesele tjedna mjerenja i povratne informacije od Sunčane jer se tako najbolje vidi rezultat koji nekad bude špotanje (s razlogom) a većinom vjetar u leđa.” kaže Ružica

PRIJAVI SE SADA!

TI MOŽEŠ biti snažna, jaka, vitkog i oblikovanog tijela!

TI MOŽEŠ osjećati se ljepše, biti puna samopouzdanja i uspostaviti KONTROLU nad svojim životom!

TI MOŽEŠ možeš se izvući iz začaranog kruga prejedanja i gladovanja!


Uspjet ćeš jer ja ću ti u tome pomoći!

Trajanje programa: 20 tjedana ili pet mjeseci

Cijena programa:  1.300 KN do 31.12.2019.  30% popusta – 910 kn 

Načini plaćanja:

manji-konfekcijski-broj

TKO SAM JA?

Ja sam Sunčana Seletković, majka 14-godišnje djevojčice, supruga, poduzetnica, kćer, sestra, šogorica… Imam puno uloga u životu. Baš kao i vi. Prezaposlena, opterećena, nema vremena za sebe…to sam ja.

Dugo sam se mučila dok nisam uskladila svoje obiteljske i poslovne obaveze sa svojim potrebama. A potrebe su mi da budem fit, da se dobro osjećam, da sam zdrava, zadovoljna i sretna. Vježbanje i zdrava prehrana su važan faktor u mom životu, zato se osjećam puno mlađe od svojih punih 50 godina.

Svoj sustav “Budifitmama” vježbanja od kuće za zaposlene mame kao što sam i ja sa zadovoljstvom sam predstavila ženama i bio je objeručke prihvaćen. Očigledno je ženama nedostajalo nešto takvo da se mogu osjećati fit bez da troše previše vremena i novaca.

I sama sam sklona debljanju i otkako znam za sebe moram voditi računa o tome što jedem. Da ne vježbam i ne pazim na prehranu imala bih jako puno kilograma. Vrlo sam osjetljiva na svoj izgled i trudim se izgledati i osjećati se najbolje što mogu.

U svojoj 52-oj godini osjećam se fenomenalno a izgledam bolje nego kad sam imala 20 godina. Zdrava sam, aktivna i uživam u životu punim plućima.

Svojim programima Fitmama Lifestyle personal program, Fit Lady 20+ kg, Total fit i Detox 21 i promijenila sam život stotinama žena potaknuvši ih da redovito vježbaju i zdravije se hrane te žive aktivnijim, kvalitetnijim životom. I ne samo to, te žene, uz gubitak kilograma postale su sretnije i zadovoljnije svojim životom. Postale su pune samopouzdanja i ponosne na svoja postignuća. Narasle su u svojim i u tuđim očima. I na to sam posebno ponosna.

PRIDRUŽI IM SE I TI!

Izdala sam e-knjige “Kako biti fit mama” o vlastitom iskustvu kako sam od nesretne tinejdžerice postala sretna i fit mama i “15 minuta dnevno do vitkog tijela” koja je razotkrila sve nedoumice i mitove fitnesa i  koja se prodala u više od 1000 primjeraka.

U posljednjih 30 godina stekla sam iscrpno iskustvo na području vježbanja i zdrave prehrane.

Posjedujem certifikat International Fitness Association-a iz sportske prehrane, aerobika i osobnog treninga; Certifikat International Sports Science Association za osobnog trenera te Uvjerenje Fitnes učilišta iz Zagreba o osposobljavanju za instruktora fitnesa.

Imam ja i puno više interesa od fitnesa: volim knjige, druženja, plesanje i pjevanje. Obožavam kave s prijateljicama.

Eto, to sam ja 🙂