FIT LADY 20+ PROGRAM ZA ŽENE S VIŠKOM OD 20+ KILOGRAMA 

vježbanje od kuće uz 30-minutne video treninge

osobna podrška trenerice

20 tjedana programa

5 mjesečnih  sezonskih jelovnika

praćenje rezultata

NEZADOVOLJNA SI KILAMA.

Ne osjećaš se dobro, izbjegavaš ogledala i ljuta si na sebe što ćeš još jedno ljeto provodiš sakrivena od pogleda, na plaži, pod ručnikom. Umorna si od stalnog počinjanja dijeta i još bržeg odustajanja. Svi pišu o tome kako pokrenuti metabolizam, brzo izgubiti kilograme i kako biti seksi na plaži…no u tvom slučaju dosad ništa nije djelovalo.

IZGUBLJENA SI. 

Ne znaš kako dalje i znaš da nešto trebaš promijeniti.
Dosta ti je tih lažnjaka zbog kojih se osjećaš samo još gore.
Dosta ti je 
svega i želiš masne naslage maknuti jednom ZAUVIJEK.

ŽELIŠ ZNATI KAKO PONOVO STEĆI VITKU LINIJU, OBLIKOVATI TIJELO I  IMATI PUNO SAMOPOUZDANJA?

ŽELIŠ TRANSFORMACIJU TIJELA I ŽIVOTA?

Ona je uspjela – MOŽEŠ I TI!

Kao što vidiš, ima i drugih žena poput tebe.

Iva je, kako kaže, dio kilaže nakupila nakon poroda. Borila se s kilogramima mjesecima i nikako se nije mogla pomaknuti s mjesta. Kad bi krenula na dijetu, nešto bi iskrsnulo što bi je poljuljalo i vratilo na stari, krivi put. U teškim trenucima posezala je za slatkom i masnom hranom, ne bi li “nadoknadila” emotivnu bol zbog svog stanja. To je ono što zovu emocionalno prejedanje. Kad je konačno shvatila da njeno stanje više nije samo estetski, nego i zdravstveni problem, odlučila se na drastičnu promjenu životnog stila. Doslovno. Krenula je s vježbanjem i otad nije stala.

Kilograme nije moguće izgubiti preko noći, ali je lakše kad imaš nekoga da te prati, vodi i podržava.

ZNAM da nisi namjerno došla do svoje trenutne kilaže i znam da ti je s vremenom bilo sve teže osjećati se samopouzdanom, privlačnom i sretnom. Ja ću pomoći da opet budeš puna samopouzdanja i zadovoljna svojim izgledom.

TI ZNAŠ DA MOŽEŠ DRUGAČIJE.
TI ŽELIŠ DRUGAČIJE.

zdravo-mrsavljenje

Upoznaj FIT LADY 20+ kg program

Kroz dugogodišnji rad s prezaposlenim ženama, mamama naučila sam KAKO biti vodilja i podrška pri procesu gubljenja kilograma. Temeljem tog iskustva kao personalna trenerica zdravog života i transformacijski coach specijalizirana za žene, osmislila sam ovaj program

BAŠ ZA TEBE – PRILAGOĐEN TVOJIM MOGUĆNOSTIMA

U FIT LADY 20+ kg programu DOBIT ĆEŠ:

  • pola sata konzultacija prije početka programa za utvrđivanje i analizu stanja – vrijednost 100 kn 
  • svaki tjedan novi 30-minutni video trening – vježbanje tri puta tjedno – vrijednost 200 kn mjesečno
  • jedan 7-dnevni jelovnik prema kalorijskom razredu kojem pripadaš, pomno osmišljen u suradnji s nutricionisticom – vrijednost 200 kn
  • članstvo u fenomenalnoj, pozitivnoj i podržavajućoj facebook grupi 
  • povremene live videe u facebook grupi o raznim temama važnim za proces mršavljenja (organizacija, motivacija, dosljednost, briga o sebi i slično – bit će i gostiju) 
  • tjedno praćenje rezultata i briga trenerice – vrijednost 200 kn mjesečno

Samopouzdanje, dobar osjećaj, više životne energije i ljepši izgled povezani su s vježbanjem. Ohrabriš li se napokon krenuti, dobit ćeš sve o čemu si sanjala, a izgubiti jedino kile.

*Rezultati nisu garantirani i mogu varirati ovisno o tome koliko se polaznik programa pridržava plana i uputa voditelja programa

Ovo je Hana

Hana, majka troje djece je u program Fit Lady 20+ ušla sa 24 kilograma viška. Shvatila je da mora nešto učiniti za sebe po pitanju zdravlja i viška kilograma koje su se nakupile u trudnoćama. Odlučila je do ljeta postati fit mama, bez posustajanja i bez obzira na sve. Odlično se osjećala na planu prehrane a na grickalice, kolače i druge nezdrave namirnice je zaboravila. Vježbala je redovito, držala se jelovnika i uživala u procesu transformacije.

“Sunčana je tu da nas bodri i jako se trudi da nam udovolji u svemu i pokaže pravi put. Live videa su mi jako pomogla jer sam dobila odgovore na mnoga pitanja. Sada, sa 25 kilograma manje osjećam se odlično, imam puno energije i prštim od samopouzdanja.” kaže Hana.

fit lady 20+

Ovo je Lucija

Lucija, majka dvoje djece kaže:

“Da rezimiram, ne da ste ispunili sva moja očekivanja, nego i puno vise! Bez puno gnjavaža i velikih odricanja, pomalo, korak po korak, iz tjedna u tjedan, pokrenula sam se i promijenila svoj život u smjeru kojim to želim! Stoga, ovo je i vaš sretan dan, jer ja sam dokaz da kvalitetno i uspješno radite svoj posao!
Puno hvala jos jednom! ”

Ovo je Nives

Nives, žena na pragu 50tih ušla je u program s 15 kilograma viška. U pet mjeseci je uspjela skinuti 8,4 kg i ogroman broj centimetara. Iako joj ovo nije prvi program, Nives je konačno sebi dokazala da može. Nakon ovog programa Nives je nastavila vježbati u VIP članstvu i dalje skidati kilograme i centimetre.

“Osjećam se bolje, zategnutije, vitkije od tjedna do tjedna. Hvala ti na svakoj riječi pohvale i podrške, puno mi to znači!” kaže Nives.

budifitmama fat burner

Ovo je Ivana

Ivana ima 34 godine i ovo joj je prvi program kojem se, kako kaže, potpuno posvetila. Probala je i prije, ali iz raznih razloga bi odustala.

Ušla je u program s 15 kilograma viška koje je skinula u pet mjeseci i sad uživa u postignutoj vitkoj liniji. Promijenila je prehranu, sada se hrani zdravije i puno bolje se osjeća. A najdraže joj je što su joj potkožne masne naslage u potpunosti nestale. Ivana nastavlja s vježbanjem i dalje jer uživa u vježbanju i osjećaju zadovoljstva. 

Ovo je Josipa

Josipa, majka troje djece je u program Fit Lady 20+ ušla sa 20 kilograma viška. Ovo joj nije prvi Budifitmama program. Počinjala je i prije u prethodnim programima ali bi brzo odustajala.

Ovaj put, kako sama kaže, promijenila je taktiku. U program je krenula tiho, bez znanja svoje obitelji, pridržavala se plana prehrane i redovito vježbala. Inače bi uvijek obrnuto: svojima bi najavila da kreće u program mršavljenja a onda bi odustala.

Odgovara joj što se čujemo svaki tjedan i što mi se javlja s rezultatima. To joj drži fokus i motivaciju na visini. U prvih sedam tjedana izgubila je osam kilograma. Ali nastavljam hrabro dalje do cilja, kaže Josipa.

Misliš li da moraš gladovati kako bi postigla svoju figuru iz snova?

Ne, ne i ne…dapače, jest ćeš ukusne obroke pune hranjivih namirnica poput ovih dolje:

fit lady 20+
fit lady 20+
fit lady 20+
fit lady 20+
fit lady 20+
fit lady 20+

PRIJAVI SE SADA!

TI MOŽEŠ biti snažna, jaka, vitkog i oblikovanog tijela!

TI MOŽEŠ osjećati se ljepše, biti puna samopouzdanja i uspostaviti KONTROLU nad svojim životom!

TI MOŽEŠ možeš se izvući iz začaranog kruga prejedanja i gladovanja!


Uspjet ćeš jer ja ću ti u tome pomoći!

Trajanje programa: 20 tjedana ili pet mjeseci

Cijena programa:   5 x 299,00 kn   samo za uplate do 10.03.2020.  5 x 239,00 kn 

Načini plaćanja:

  • jednokratno u cijelosti internet bankarstvom – 1.495,00 knsamo za uplate do 10.03.2020. – 1.195.00 kn
  • 2-5 rata karticama (mastercard, visa, maestro) na ovom linku.
manji-konfekcijski-broj

Znamo da je konačno došlo vrijeme da se oslobodiš tih masnih naslaga i probudiš pravu sebe iz zimskog sna! JESI LI SPREMNA?
Za kraj ovog teksta ili za POČETAK TVOG NOVOG ŽIVOTA (što ovisi isključivo samo i jedino o TEBI), imam još samo tri stvari koje želim s tobom podijeliti.

OVO JE JAKO VAŽNO!

Sada si pročitala sve o novom programu i sama možeš donijeti odluku. Jasno, znala si i dosad da se kilogrami i masne naslage ne tope sami od sebe i da moraš kombinirati vježbanje i pravilnu prehranu kako bi došlo do vidljivih promjena.

No, ovo je program koji sam sastavila nakon 5 godina bavljenja ovim poslom i nakon što sam pomogla preko 2.000 žena diljem Hrvatske i šire, koje su ukupno skinule PREKO TRI TONE!

Možda misliŠ – OK pročitala sam tekst, razmislit ću i vratiti se kasnije…

… ali oboje znamo da nećeš. Za nekoliko dana ćeš zaboraviti da si ovaj tekst vidjela i pročitala. Vratit ćeš se svakodnevnoj rutini prepunoj sjedenja, a kilogrami će se samo gomilati. Bit ćeš nezadovoljna i frustrirana. Napeta i umorna.

Ne poduzmeš li nešto SADA, proći će opet mjesec dana i opet ćeš se tu i tamo pogledati u ogledalo s velikim nezadovoljstvom. Možda ćeš u međuvremenu i dobiti koju dodatnu kilu, i vjeruj mi, bit će samo još gore. Možda će proći opet i cijela godina da nisi ništa poduzela. I onda ćeš se za godinu dana sjetiti, da si se danas prijavila na program, sada bi bila godinu dana pametnija, godinu dana zdravija i s vitkim tijelom i godinu dana sretnija.

ZATO ODLUČI SADA!

Reci DA! DANAS ODLUČI da ćeš nešto učiniti za sebe i svoje zdravlje! DANAS odluči da ćeš od sada pa nadalje biti bolja osoba, zdravija osoba, ljepša TI. Ljepota je važna, ali nije sve! Ovaj program utjecat će osim na tvoj fizički izgled i na brojne druge aspekte tvog života.

I zašto onda ne bi upravo DANAS i SADA rekla DA, kada si konačno dobila odgovor na svoje probleme s viškom kilograma, neoblikovanim tijelom i  opuštenom kožom koji te muče godinama.

Već nakon jednog treninga osjetit ćeš razliku. Osjetit ćeš buđenje mišića za koje nisi ni znala da postoje! *

A za nekoliko tjedana u ovom programu vježbanja osjetit ćeš divovsko buđenje! Osjetit ćeš zatezanje u svim mišićima i vidno ćeš primijetiti kako se popravlja tvoje držanje tijela.*

Kretat ćeš se lakše. Uspravnije ćeš se držati. Primijetit ćeš kako će ti odjeća stajati drugačije. Nosit ćeš svoju odjeću sa zadovoljstvom o kojem si dosad mogla samo sanjati.*

I ono najvažnije, bit ćeš ponosna! Bit ćeš ponosna na sebe što si nakon dugo vremena nešto poduzela za sebe. Učinila od početka do kraja. Napravila vidljivu promjenu. Što se osjećaš bolje. Što si se promijenila na bolje!*

Zato se pokreni danas. RECI DA, napravi pravi izbor. 

Plati na rate ako treba i ne zaboravi kontinuirano vježbati sa mnom i drugim ženama, svaki dan.

*NAPOMENA: Rezultati mogu varirati od osobe do osobe. Nužno je pridržavati se programa prema uputama kako bi rezultati bili zadovoljavajući odnosno u skladu s očekivanjima.

manji-konfekcijski-broj

TKO SAM JA?

Ja sam Sunčana Seletković, majka 16-godišnje djevojčice, supruga, poduzetnica, kćer, sestra… Imam puno uloga u životu. Baš kao i vi. Prezaposlena, opterećena, nema vremena za sebe…to sam ja.

Dugo sam se mučila dok nisam uskladila svoje obiteljske i poslovne obaveze sa svojim potrebama. A potrebe su mi da budem fit, da se dobro osjećam, da sam zdrava, zadovoljna i sretna. Vježbanje i zdrava prehrana su važan faktor u mom životu, zato se osjećam puno mlađe od svojih punih 52 godine.

Svoj sustav “Budifitmama” vježbanja od kuće za zaposlene mame kao što sam i ja sa zadovoljstvom sam predstavila ženama i bio je objeručke prihvaćen. Očigledno je ženama nedostajalo nešto takvo da se mogu osjećati fit bez da troše previše vremena i novaca.

I sama sam sklona debljanju i otkako znam za sebe moram voditi računa o tome što jedem. Da ne vježbam i ne pazim na prehranu imala bih jako puno kilograma. Vrlo sam osjetljiva na svoj izgled i trudim se izgledati i osjećati se najbolje što mogu.

U svojoj 53-oj godini osjećam se fenomenalno a izgledam bolje nego kad sam imala 20 godina. Zdrava sam, aktivna i uživam u životu punim plućima.

Svojim programima Fitmama Lifestyle personal program, Fit Lady 20+ kg, Total fit i Detox 21 i promijenila sam život stotinama žena potaknuvši ih da redovito vježbaju i zdravije se hrane te žive aktivnijim, kvalitetnijim životom. I ne samo to, te žene, uz gubitak kilograma postale su sretnije i zadovoljnije svojim životom. Postale su pune samopouzdanja i ponosne na svoja postignuća. Narasle su u svojim i u tuđim očima. I na to sam posebno ponosna.

PRIDRUŽI IM SE I TI!

Izdala sam e-knjige “Kako biti fit mama” o vlastitom iskustvu kako sam od nesretne tinejdžerice postala sretna i fit mama i “15 minuta dnevno do vitkog tijela” koja je razotkrila sve nedoumice i mitove fitnesa i  koja se prodala u više od 1000 primjeraka.

U posljednjih 30 godina stekla sam iscrpno iskustvo na području vježbanja i zdrave prehrane.

Posjedujem certifikat International Fitness Association-a iz sportske prehrane, aerobika i osobnog treninga; Certifikat International Sports Science Association za osobnog trenera te Uvjerenje Fitnes učilišta iz Zagreba o osposobljavanju za instruktora fitnesa.

Imam ja i puno više interesa od fitnesa: volim knjige, druženja, plesanje i pjevanje. Obožavam kave s prijateljicama.

Eto, to sam ja 🙂